Appartement te koop in Antwerpen

Appartement te koop in Antwerpen

Op zoek naar wooncomfort in het centrum van de Scheldestad? Wil je een appartement kopen in Berchem? Zoek je een penthouse, gelijkvloers appartement of studio te koop binnen de Singel? Onze nieuwbouwprojecten komen perfect aan je vraag tegemoet: ontdek hier ons aanbod op absolute toplocaties in en nabij Antwerpen.

  • Grand Yard, Antwerpen – Een woonproject met schitterende appartementen (en een mooie binnentuin) aan de zuidrand van ’t Stad.
  • Zurenborg Poort, Antwerpen – Dit is wonen in stijl: een appartement met alle modern comfort bij de hand in een art deco setting.
  • Hill Yard, Antwerpen – Appartementen en woningen te koop in Berchem, omringd door groen en gezelligheid!

Waarom een appartement kopen binnen de Antwerpse Ring?

Stel je voor: in alle rust en comfort midden in Antwerpen wonen. Je eigen plek hebben op tram- of fietsafstand van het centrum. Een modern appartement met 2 of 3 slaapkamers kopen binnen de Antwerpse Ring. Het is iets wat vele jonge koppels, gezinnen en senioren aanspreekt. En gelijk hebben ze: Antwerpen bruist als een metropool, en blijft tegelijk gemoedelijk en beloopbaar.

Fijn wonen en werken

Droom je ervan je eigen appartement te kopen in Berchem? Zie je jezelf al wonen op Antwerpen-Zuid of in Zurenborg? Je bent niet alleen. Het is immers fijn wonen en werken in de Scheldestad. Met haar bloeiende haven trekt Antwerpen topbedrijven en dynamische start-ups aan, en dat betekent: toffe jobs. Voor gezinnen investeert Antwerpen ook volop in stadsvernieuwing, groenzones en schoolcampussen, kinderopvang en speelruimte. Jonge koppels en senioren genieten van het bruisende leven in t’ Stad: er is altijd wel een bruine kroeg, trendy café, of gezellig restaurant op wandelafstand.

Appartement kopen in Antwerpen? Een slimme investering!

De Belg en de baksteen… Ze mogen erom lachen, maar eigenlijk is en blijft investeren in vastgoed heel verstandig. Met de historisch lage rentevoeten is je eigen appartement kopen in Berchem of in een andere buurt van Antwerpen een winstgevend én veilig spaarpotje.

Wil je een appartement kopen in Berchem of een andere buurt van Antwerpen? Maar heb je je droomproject nog niet gevonden? Contacteer ons voor onze toekomstige projecten.

Vraag meer info

 

Investeren in Vastgoed?
Antonissen zorgt voor uw meerwaarde
Slim investeren