Appartement te koop in Antwerpen

Appartement te koop in Antwerpen

Jonge gezinnen en senioren kopen hun appartement liefst binnen de Antwerpse ring

In alle rust en comfort midden in Antwerpen wonen? Je eigen plek hebben op tram- of fietsafstand van het centrum? Een modern appartement met 2 of 3 slaapkamers kopen binnen de Antwerpse ring ? Het is een droom die je met vele jonge koppels, gezinnen en senioren deelt. En gelijk hebben ze: Antwerpen bruist als een metropool, en blijft gemoedelijk en beloopbaar.

Nieuwbouwappartement te koop op Antwerpen-Zuid en Berchem

Op zoek naar wooncomfort in het centrum van de Scheldestad? Onze nieuwbouwprojecten komen perfect aan je vraag tegemoet: we bieden je een aantal mooie appartementen te koop op absolute toplocaties in en nabij Antwerpen.

Fijn wonen en werken

Antwerpen is dé plek om te wonen en te werken. Met haar bloeiende haven trekt de Scheldestad immers topbedrijven en dynamische start-ups aan, en dat betekent: toffe jobs. Voor gezinnen investeert Antwerpen in stadsvernieuwing, groenzones en schoolcampussen, kinderopvang en speelruimte. Jonge koppels en senioren genieten van het bruisende leven in t’ Stad: er is altijd wel een bruine kroeg, trendy  café, of gezellig restaurant op wandelafstand.

Appartement kopen in Antwerpen? Je slimme appeltje voor de dorst

De Belg en de baksteen … ze mogen erom lachen, maar eigenlijk is en blijft investeren in vastgoed heel verstandig. Met de historisch lage rentevoeten is je eigen appartement kopen in het centrum van Antwerpen een winstgevend én veilig spaarpotje.    

 

Op zoek naar een nieuw appartement aan het water, een hideaway middenin de stad, of een appartement om gezellig oud in te worden? Je vindt het bij Antonissen. Onze nieuwbouwprojecten hebben alle een eigen karakter en ziel. En ze beantwoorden stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen.

Je droomproject nog niet gevonden? Contacteer ons voor onze toekomstige projecten.

Vraag meer info

Investeren in Vastgoed?
Antonissen zorgt voor uw meerwaarde
Slim investeren