Appartement te koop in Brussel

Appartement te koop in Brussel

Groen wonen? Koop je appartement in Brussel!

Vlakbij Brussel en toch ver weg van de drukte van de hoofdstad. Groen en rustig gelegen, en toch vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen. We speuren tot we de beste locaties voor je vinden. Zijn we zeker dat de plek aan al je voorwaarden voldoet? Dan starten we aan de bouw van onze nieuwbouwprojecten.

Duurzaam wooncomfort in de rand van Brussel

Naast comfortabel en ruim zijn de Brusselse nieuwbouwappartementen ook heel duurzaam. We gebruikten de nieuwste bouwtechnieken voor een uitstekende thermische isolatie. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Koop je droomappartement bij Brussel

Wie zegt dat een comfortabel woning of gezinsappartement niet te vinden is in of vlakbij bij de hoofdstad?  Met onze nieuwbouwprojecten vind je ook in regio Brussel een comfortabel appartement of ruime studio te koop.

  • Appartementen Vive Verde, Jette: Op dit unieke domein woon je rondom mooie tuinen en een waterpartij. Er zijn 8 woningen en 48 appartementen te koop. De Brusselse binnenstad is maar een handvol metrohaltes weg.
  • Woonerf Groendael, Machelen: Zoek je een rustig gelegen appartement te koop vlakbij Brussel? Rondom een groen woonerf wachten 85 knappe appartementen op nieuwe bewoners. Met één, twee of drie slaapkamers. Machelen bied je alles wat je nodig hebt. Plus: alle belangrijke invalswegen zijn vlakbij.
  • Evergreen-appartementen, Evere: Een energiezuinig appartement bij Brussel kopen? Ontdek het duurzame Evergreen-wooncomplex, pal in het centrum van Evere, een randgemeente van Brussel.
  • Residentie Eburon, Wemmel: Een oase van rust en groen voor singles, koppels en gezinnen met kinderen – vlakbij de hoofdstad? Residentie Eburon is je comfortabel nieuwbouwappartement. Koop het als investering of betrek het zelf, en ontdek de luxe om in Brussel te  werken, en er vlakbij te wonen.
  • Residentie Regalis, Wemmel: Nog in Wemmel vind je een stijlvol appartement mét grote tuin en terras te koop. Deze fiscaal interessante investering is ideaal voor singles, koppels en gezinnen met kinderen.

Brussel: het hart van Europa

Met zijn centrale ligging is Brussel voor veel internationale bedrijven een perfecte locatie om een filiaal te hebben. Ook de NAVO en de Europese wijk zorgen voor heel wat bedrijvigheid in de stad.

Meer dan een half miljoen werknemers

Zo veel bedrijvigheid, dat betekent ook werkgelegenheid. Brussel telt meer dan een half miljoen werknemers. En die willen liefst in of rond de hoofdstad wonen. Een ideale locatie dus om in vastgoed te investeren en te verhuren. Antonissen Development Group biedt dan ook heel wat nieuwbouwprojecten aan in en rond Brussel.

Nieuwbouwprojecten op toplocaties

Projectontwikkelaar Antonissen Development Group heeft jarenlange ervaring in de realisatie van woonprojecten op toplocaties in en rond de grote steden. Bij de keuze van bouwgronden wordt telkens rekening gehouden met de omgeving: is die interessant voor koppels en gezinnen met kinderen? Zijn er in de buurt winkels, horeca en openbaar vervoer? Allemaal zaken die een aangenamen levenskwaliteit garanderen voor kopers.

Op zoek naar een nieuw appartement aan het water, een hideaway middenin de stad, of een appartement om gezellig oud in te worden? Je vindt het bij Antonissen. Onze nieuwbouwprojecten hebben alle een eigen karakter en ziel. En ze beantwoorden stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen.

Je droomproject nog niet gevonden? Contacteer ons voor onze toekomstige projecten.

Vraag meer info

Investeren in Vastgoed?
Antonissen zorgt voor jouw meerwaarde
Slim investeren