Interieuradvies

Het interieur van je dromen?

We helpen je graag op weg

Krijg een leuk cadeau bij je nieuwbouw

Je Antonissen-nieuwbouwappartement gekocht? Dan krijg je meteen een cadeautje van ons: een consult met onze interieurvormgever Karen Buyens. Zij geeft je in twee uur tijd tips, kleur- en interieuradvies of wijst je de weg naar toffe interieurzaken.

 

 

Schoon schip maken met oude interieurstukken? Weten hoe jij je meubels best opstelt of je muren aankleedt? Onze interieurvormgever geeft je richting bij de inrichting van je nieuwe thuis. Ze helpt je om jouw eigen stempel op je interieur te drukken. Met de Interieur-wijzer krijg je de kans om net dat tikkeltje verder te gaan met kleur, textuur en bijzondere accenten. En zo een unieke look te creëren die jouw persoonlijkheid echt uitstraalt. Daarbij hoeft een bijzonder interieur helemaal niet duur te zijn. Een erfstuk van je oma combineren met een moderne kast? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wil je meer dan een consult van twee uur? Dan tekent onze interieurvormgever– volgens afspraak en offerte  – een interieurontwerp uit. Daarbij neem je actief deel in het ontwerpproces. Via een moodboard geef je aan wat je mooi vindt en waar je blij van wordt. Vervolgens geeft de interieurvormgever op basis hiervan persoonlijke tips.

 

Interieur-wijzer praktisch

Voor nieuwe eigenaars
Mensen die een Antonissen-appartement (op plan) kopen.

Twee uur interieurconsult

Je krijgt een waardebon bij verkoopovereenkomst voor een eenmalig interieuradvies van twee uur. Je verzilvert deze bon door ons te bellen na het ondertekeken van de akte. Dan zorgen wij voor een afspraak met Karen Buyens. Zij komt dan graag bij jou langs na de oplevering van je appartement voor een Interieur-wijzer.

Advies inrichting nieuwe thuis

Creatieve tips over de indeling van je ruimte, plaatsing van je meubels, verlichting, kleur, materiaal, toffe interieuradresjes of advies rond badkamer- en keukendecoratie. Oplossingen voor je kleine en grote inrichtingsuitdagingen.

Meer advies of ontwerp nodig? 
Vraag Karen Buyens bijkomend om een ontwerp voor interieurvormgeving

 

Contacteer ons