Investeren

Investeren en beleggen in vastgoed

Antonissen biedt projecten die jouw investering waard zijn.

Investeren in vastgoed is meer dan ooit een winstgevend idee. De rentevoeten liggen laag, terwijl huurprijzen de hoogte inschieten.

 

Advies nodig over investeren in vastgoed? Onze adviseurs helpen je graag persoonlijk verder.

Contact

 

 

 

Spaarboekje

Een spaarboekje…

Het klassieke spaarboekje zit al een aantal jaren in het slop. Anno 2017 ligt de basisrente niet hoger dan 1%. Dat is een historisch laag cijfer. Ook de getrouwheidspremie bedraagt meestal niet meer dan 0,5%.

… of onroerend goed?

Wie verhuurt, ziet zijn bankrekening elke maand gespijsd. Bovendien neemt jouw eigendom op lange termijn in waarde toe, waardoor je het uiteindelijk voor een fikse som kunt verkopen.

 

Financieel haalbaar – ook voor jou

U heeft geen gigantisch vermogen nodig om te investeren in onroerend goed. Vastgoed hoef je immers niet noodzakelijk 100% te financieren met eigen vermogen. Reeds met een 30.000 à 40.000 EUR aan eigen inbreng kan je van start gaan om jouw investeringsplannen te realiseren.  Meer nog, door jouw investering gedeeltelijk creatief te financieren zal jouw rendement aanzienlijk verhogen.

investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Antonissen richt zich naar woonkopers en investeerders.  De mix tussen mensen die zelf in de residentie wonen en investeerders die hun eigendom verhuren is essentieel voor de latere meerwaarde van uw investering.

Ons project, jouw opbrengst

Bij Antonissen vind je vastgoed met een visie. Voor al onze projecten geldt woonkwaliteit als de topprioriteit. Die kwaliteit strekt zich uit in de tijd. Want duurzaam leefcomfort ligt aan de basis van een verstandige investering.

Klant aan het woord

Waarom zou je kiezen voor Antonissen Development Group voor jouw vastgoedinvestering? De heer en mevrouw Hoeven gingen je voor en vertellen nu graag over hun ervaringen met onze experts.

Ben je geïnteresseerd in een investering bij Antonissen? Onze adviseurs helpen je graag persoonlijk verder.

Ontvang persoonlijk advies