Investeren

Investeren en beleggen in vastgoed

Antonissen biedt projecten die uw investering waard zijn.

Investeren in vastgoed is meer dan ooit een winstgevend idee. De rentevoeten liggen laag, terwijl huurprijzen de hoogte inschieten.

Advies nodig over investeren in vastgoed? Onze adviseurs helpen u graag persoonlijk verder.

Contact

Spaarboekje

Een spaarboekje…

Het klassieke spaarboekje zit al een aantal jaren in het slop. Anno 2017 ligt de basisrente niet hoger dan 1%. Dat is een historisch laag cijfer. Ook de getrouwheidspremie bedraagt meestal niet meer dan 0,5%.

… of onroerend goed?

Wie verhuurt, ziet zijn bankrekening elke maand gespijsd. Op de huuropbrengsten wordt u niet belast. Bovendien neemt uw eigendom op lange termijn in waarde toe, waardoor u het uiteindelijk voor een fikse som kunt verkopen.

Financieel haalbaar – ook voor u

U heeft geen gigantisch vermogen nodig om te investeren in onroerend goed. Vastgoed hoeft u immers niet noodzakelijk 100% te financieren met eigen vermogen. Reeds met een 30.000 à 40.000 EUR aan eigen inbreng kan u van start gaan om uw investeringsplannen te realiseren.  Meer nog, door uw investering gedeeltelijk creatief te financieren zal uw rendement aanzienlijk verhogen.

investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Antonissen richt zich naar woonkopers en investeerders.  De mix tussen mensen die zelf in de residentie wonen en investeerders die hun eigendom verhuren is essentieel voor de latere meerwaarde van uw investering.

Ons project, uw opbrengst

Bij Antonissen vindt u vastgoed met een visie. Voor al onze projecten geldt woonkwaliteit als de topprioriteit. Die kwaliteit strekt zich uit in de tijd. Want duurzaam leefcomfort ligt aan de basis van een verstandige investering.

Klant aan het woord

Waarom zou u kiezen voor Antonissen Development Group voor uw vastgoedinvestering? De heer en mevrouw Hoeven gingen u voor en vertellen nu graag over hun ervaringen met onze experts.

Bent u geïnteresseerd in een investering bij Antonissen? Onze adviseurs helpen u graag persoonlijk verder.

Ontvang persoonlijk advies

Gratis vastgoedgids
Ontdek de investeringsopties in vastgoed, voor een solide opbrengst en veilige investering.
DOWNLOAD UW VASTGOEDGIDS