Nieuws

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van de vastgoedwereld.

cover

Modulaire bedrijfsunits zitten in de lift

In een wereld waarin flexibiliteit, duurzaamheid en efficiëntie cruciaal zijn voor het succes van bedrijven, introduceert Antonissen een innovatief project. ‘Met modulaire KMO-units, kantoren en daktuinwoningen anticipeert La Brique op de behoeften van moderne ondernemers’, zegt Philippe Nelen, senior project developer bij Antonissen. ‘Op 2 april vindt de eerstesteenlegging plaats.’

Website-Newsfeed-Sven (1)

Infocus: De Luxemburgse vastgoedmarkt in beweging

Ontdek de dynamiek van de Luxemburgse vastgoedmarkt met onze nieuwste Infocus. Samen met Sven Potvin, CEO van Antonissen Development Group, duiken we in de meest recente ontwikkelingen, trends en vooruitzichten die van invloed zijn op investeerders en huiseigenaren in Luxemburg.

Website Newsfeed – 8 (1)

De nieuwe hemelwaterverordening: wat houdt het in?

Het klimaat verandert en dat voelen we. Periodes met extreme droogte of net hevige regen met zelfs overstromingen… We zien het steeds vaker. Klimatologen voorspellen dat die trend zich zal doorzetten. De nieuwe hemelwaterverordening moet het tij helpen keren. Bart Dufour, Senior Project Developer bij Antonissen, licht de belangrijkste veranderingen toe.

NEwsfeed

Infocus: De visie van Antonissen op vastgoedontwikkeling

Sven Potvin, CEO van Antonissen Development Group, bespreekt Antonissens visie op projectontwikkeling.

Interieur2024

Dit zijn de grootste interieurtrends in 2024

Afgeronde vormen, duurzame materialen en kleur zetten de toon in 2024. Welke interieurtrends zien we nog meer opduiken? Cy Peys, klantenbegeleidster bij Antonissen, zet de 6 grootste woontrends op een rij.

Website Newsfeed – 2

Investeren in een parkeerplaats: een zorgeloze investering met mooi rendement

Parkeerplaatsen in het centrum worden alsmaar schaarser. En nu steden massaal de kaart van betalend parkeren trekken, neemt de parkeerfrustratie nog meer toe. ‘Een parkeerplaats is een veilige, futureproof investering, voor eigen gebruik of voor verhuur’, zegt Sven Potvin, CEO bij Antonissen. Van een beperkte eigen inbreng tot een interessant rendement en eenvoudige administratie: vier redenen om te investeren in een parkeerplaats.

Website Newsfeed – 8

Geothermie in de Praktijk: Antonissens Gids voor Duurzame Warmte

Bewust omspringen met energie is vandaag de norm. Met geothermie kiest Antonissen voor de next step: aardwarmte als basis voor jouw warmtecomfort. Hoe werkt deze techniek juist? Welke voordelen levert het jou op en welke kost hangt eraan vast? Bart Dufour, senior project developer, legt je alles uit over dé techniek van de toekomst.

Website Newsfeed ÔÇô 6

Investeren in vastgoed? Investeringsexpert Stijn Paredis deelt zijn 5 gouden tips

De coronacrisis, oorlog in Oekraïne, onze winkelkar die fors duurder werd… We hebben woelige tijden achter de rug. Voeg daar bovenop de rentestijging en je begrijpt waarom de vastgoedmarkt aan snelheid inboet. Toch blijft vastgoed veruit de beste investering. Stijn Paredis, investeringsexpert bij Antonissen, tipt je hoe je dat slim aanpakt.

WetBreyne_Blanco

Kopen op plan? De wet Breyne biedt kopers juridische bescherming

Wie een nieuwe woonst koopt op plan kan gerust zijn. De Wet Breyne zorgt voor een stevige juridische bescherming tegen vertragingen of ander bouwonheil. Jouw garantie op een zorgeloze aankoop. Hoe de wet precies in elkaar zit en wie ervan geniet? Investeringsexpert Stijn Paredis licht de belangrijkste parameters toe.

estimation-gratuite-habitation

5 redenen om te investeren in vastgoed

15-09

Dit zijn dé 5 woontrends in 2023

Investeren-in-vastgoed-of-beleggen-scaled

De rente stijgt: wat betekent dat voor vastgoedbeleggers?