Nieuwsbrief met vastgoed nieuws

Investeren in vastgoed vandaag

Met de huidige lage rentevoeten is vastgoed vandaag een verstandige investering.
Vastgoed is een zeer verstandige investering. Met de huidige lage rentevoeten op spaarboekjes zoeken meer en meer beleggers naar een winstgevende en veilige optie. Door te investeren in vastgoed, stel je jouw financiële toekomst veilig. Het is een rendabele manier om jouw geld te beleggen. Enerzijds stijgt jouw investering in waarde, en anderzijds heb je een maandelijks rendement door jouw eigendom te verhuren.
Steendok ebook
Cadixdok ebook

Onze kennis voor jouw investering

Als projectontwikkelaar volgt Antonissen de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt op de voet. Vanuit die ervaring willen we in deze whitepaper onze inzichten delen met investeerders. In deze gids tonen we aan waarom vastgoed vandaag nog steeds een zeer solide en rendabele investering is. We gaan kijken naar de factoren die het rendement en de prijsontwikkeling bepalen. Daarnaast geven we ook een overzicht van de verschillende opties die er zijn binnen opbrengstvastgoed. Tot slot gaan we dieper in op het beheer: wat is voor jou de beste manier om jouw vastgoed te verhuren en de waarde van het pand te behouden?
Sluit je aan bij 6.000 abonnees die de beste tips rechtstreeks in hun inbox ontvangen. Heb je interesse in vastgoed voor eigen bewoning of om te investeren? Dan is de maandelijkse Antonissen Nieuwsbrief ideaal voor jou!

✓ Actualiteit over vastgoed ✓ Investeren en beleggen ✓ Praktische tips ✓ Themadossiers ✓ Events en updates

 Wij respecteren jouw privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief