Over ons

icon_logo

Antonissen Development Group

 

Antonissen ontwerpt, ontwikkelt en realiseert vastgoedprojecten in onder meer Antwerpen en Brussel. In elk project willen we schoonheid en functionaliteit verenigen. Of het nu gaat om een leef- of een werkplaats. Zo komen we tot vastgoed met een meerwaarde. Vastgoed waar je in wil wonen of investeren.

Bekijk de projecten

 

Duurzaam

Goede gebouwen laten zich niet kennen door de tand des tijds.

 

Educatie

Ervaring weerhoudt er ons niet van te blijven bijleren.

Innovatie

Met onze realisaties willen we blijven inspireren. Vandaag, maar ook morgen.

Duurzaam bouwen

Projecten die we vandaag realiseren, bieden over dertig en zelfs vijftig jaar nog dezelfde woonkwaliteit. Energie, onderhoud, akoestiek: die elementen vinden we erg belangrijk. Niet alleen voor jou en de bewoners die na je komen. Ook voor de omgeving. Want als projectontwikkelaar hebben we een verantwoordelijkheid tegenover de wereld en haar klimaat.

Blijven leren

Antonissen heeft een lange staat van dienst als projectontwikkelaar. Vanuit onze vestiging in Antwerpen bieden we vastgoed over gans Vlaanderen en Brussel. Daarnaast blijven onze experts kennis opbouwen. Workshops, seminaries, conferenties maar ook zelfstudie zien we als essentiële gereedschappen voor ons ambacht.

Durven innoveren

We blijven onze aanpak kritisch evalueren. Dat laat ons toe steeds betere gebouwen neer te zetten. Jouw appartement of kantoorgebouw is opgetrokken uit de allernieuwste materialen en volgens de wetmatigheden die architecturale vernieuwing op de spits drijven. Op die manier zorgen we voor realisaties die blijven inspireren. Morgen, maar ook over tien, dertig en vijftig jaar.

Bouwgronden

Gronden gezocht

Antonissen is steeds op zoek naar gronden: bouwgronden, braakliggende terreinen, leegstaande kantoor- of fabrieksgebouwen. Heb je een gelijkaardig perceel of gebouw en denk je eraan dit te verkopen? Contacteer ons op 03/808.43.84 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bekijken graag de verschillende mogelijkheden, en maken een voorstel waarbij zowel jij als wij ons goed kunnen voelen.

Bekijk de bedrijfsvideo

Onze appartementen en woningen zitten in een prijssegment tussen 150.000 en 300.000 euro. Daarvoor krijg je een ruime plaats in een residentie die bewust inzet op een groene en duurzame levenswijze.

Aangename kennismaking

Nu we ons kort hebben voorgesteld, helpen we je graag persoonlijk verder. Contacteer ons dus gerust. Updates over onze lopende projecten en interessant nieuws over de vastgoedsector vind je hier bij nieuws.

Neem contact op

 

Investeren in Vastgoed?
Antonissen zorgt voor jouw meerwaarde
Slim investeren