Over ons

Waarom we verrassend anders zijn?

Bouwen aan meerwaarde

Antonissen is een dynamische projectontwikkelaar met een aparte visie op bouwen en wonen in een stedelijke context. We proberen steeds projecten te realiseren in een hippe buurt met het potentieel van een A-locatie.

Hierbij snijden we liever geen bestaande groene ruimte aan maar geven we de voorkeur aan het opwaarderen van verouderde gebouwen tot kwalitatieve appartementen met creatie van extra groen. Stijlvolle nieuwbouwprojecten met net dat tikkeltje meer. 

grand-yard

Focus op energiezuinigheid

Duurzaamheid en dynamiek staan centraal in alles wat we ondernemen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners garanderen we onze klanten dat hun woning ook morgen meerwaarde heeft. Rode draad daarbij is de extra aandacht voor duurzame materialen, energiezuinigheid en milieu.

Waar mogelijk maken we gebruik van groendaken, zuid-gerichte terrassen en zonnepanelen.  Bovendien worden al onze laatste projecten standaard uitgerust met slimme domotica-systemen. Hierdoor krijgen onze klanten extra comfort en kunnen ze aanzienlijk besparen op hun energierekening.

Smart home app

Team met passie en expertise

Met meer dan 620 appartementen gerealiseerd in Antwerpen en Brussel en 850 appartementen in ontwikkeling is Antonissen Project Development een niet te onderschatten speler op de Vlaamse woningmarkt. Vanuit het hoofdkantoor op het Antwerpse Eilandje werkt een team van 20 gepassioneerde medewerkers – ieder vanuit zijn expertise – continu aan de optimalisering van uw toekomstig wooncomfort.

 

Begeleiding van A tot Z

Samen met onze real estate advisor ga je op zoek naar het geschikte appartement.  Onze financieel expert helpt je bij het vinden van de juiste financiering, zowel voor bewoners als voor investeerders.  In het modelappartement ervaar je de graad van afwerking en kan je de door ons gebruikte materialen zien en voelen.

Een eigen klantenbegeleidster geeft je advies bij de technische plannen, de inrichting en afwerking van keuken en badkamer. Dankzij deze complete “ontzorging” zorgt Antonissen ervoor dat haar klanten met een gerust hart kunnen investeren in hun droomwoning.

Gezond groeien

14 jaar geleden startte Michaël Antonissen al tijdens zijn studies met de renovatie van huizen. Dit evolueerde al snel tot het ontwikkelen van grotere residentiële projecten. Hieruit ontsproot in 2009 Antonissen Projectontwikkeling.

Sindsdien groeide het bedrijf gecontroleerd en gezond tot het succes dat Antonissen Development Group vandaag is.

In 2018 heeft Sven Potvin het dagelijks beleid van Antonissen Development Group op zich genomen. Michaël blijft bestuurder en spitst zich vooral toe op acquisities en zal naast de Belgische ook de buitenlandse markt zoals o.a. Nederland en Luxemburg verder verkennen.

 

Ontdek alle projecten Benieuwd naar de openstaande projecten van Antonissen? Ontdek onze projecten in de regio Antwerpen en Brussel.

Bekijk onze realisaties Benieuwd naar wat Antonissen al gerealiseerd heeft? Ontdek hier onze afgeleverde projecten.

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de projecten of de werking van Antonissen Development Group.