Projecten

Nieuwbouw­projecten op top­locaties

Een appartement kopen op een mooie plaats in de stad? Een penthouse of gelijkvloers appartement? Of liever een studio? In ons woonproject aanbod vind je vast een appartement te koop dat past in jouw plannen.

Antonissen is gespecialiseerd in woonprojecten met een apart karakter. We bouwen enkel nieuwbouwappartementen in stedelijke omgevingen die alle troeven hebben van een toplocatie. Een dynamische buurt, een uitstekende mobiliteit, alle voorzieningen vlakbij… Onze woonprojecten hebben het allemaal.

Bovendien besteden we bijzondere aandacht aan een aantrekkelijke architectuur en duurzame afwerking. Onze nieuwbouwprojecten hebben dan ook alle een eigen karakter en ziel. En ze beantwoorden stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen. Een appartement kopen aan het water of een penthouse middenin de stad? Investeren in een studio of een gelijkvloers appartement (voor later)? Wij bouwen voor jouw toekomst!

Je droomproject nog niet gevonden? Contacteer ons en ontdek onze volgende projecten.

Op zoek naar een nieuw appartement aan het water, een hideaway middenin de stad, of een appartement kopen om gezellig oud in te worden? Je vindt het bij Antonissen. Onze nieuwbouwprojecten hebben alle een eigen karakter en ziel. En ze beantwoorden stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen.

Je droomproject nog niet gevonden? Contacteer ons voor onze toekomstige projecten.

Vraag meer info

 

Investeren in Vastgoed?
Antonissen zorgt voor jouw meerwaarde
Slim investeren