Arte Nova

Toplocatie in het hart van Mechelen

Arte Nova – Mechelen

verwachte oplevering

Herfst 2022

prijzen vanaf

234.000 EUR

Appartementen

18 appartementen

2 PENTHOUSES

Toplocatie in het hart van Mechelen

Op de plek waar jarenlang de gelijknamige meubelzaak huisde, op de hoek van het Koning Albertplein met de Hendrik Consciencestraat, geeft Arte Nova de buurt een nieuwe aanblik. Met haar centrale ligging op een boogscheut van het station is Arte Nova het poortgebouw van de stad, op een zucht van het bruisende centrum.

Meer info

Respect voor historische architectuur

Met respect voor het rijke architecturale verleden van Mechelen vertaalt Arte Nova traditie naar een hedendaagse bouwstijl, met champagnekleurige materialen, harmonie en licht in de hoofdrol. Een toets blauw creëert een interessant spanningsveld. Het groene woonproject telt 18 appartementen en twee commerciële ruimtes op het gelijkvloers. Het paradepaardje? De 2 penthouses, waarvan 1 met XL-terras, hebben een onbetaalbaar panoramisch uitzicht op de stad.

Meer info

Luxueuze doorzonappartementen

Iedere woonunit kent een eigen indeling, met luxueuze afwerking, smart living, twee badkamers en een ruim leefterras als gouden standaard. In de heerlijke doorzonappartementen stroomt het licht maximaal binnen en geniet je zowel van de ochtend- als avondzon. Wie van dit leven geproefd heeft, wil hier nooit meer weg.

Meer info

Groen in de hoofdrol

Een binnentuin van zo’n 750 m2. Dat maak je als appartementsbewoner niet vaak mee. Overdag is de groene oase semipubliek, ’s avonds is de riante tuin enkel voor bewoners van Arte Nova toegankelijk. Heb je groene vingers? In de moestuin met serres, op de daktuin van 475 m2, kan je je helemaal uitleven.

Meer info

Voor elk wat wils op deze locatie

In een vingerknip op je bestemming

Mechelen is schitterend gelegen. Het openbaar vervoer stopt hier letterlijk voor je deur en brengt je in amper 20 minuten naar Antwerpen of Brussel. Mechelen ambieert ook dé fietsstad van Vlaanderen te worden. Een ruime fietsenstalling mocht dan ook niet ontbreken. Al hoef je de wagen niet vaarwel te zeggen. De autolift brengt je van de straat naar je ondergrondse parkeerplek. Mooie extra: in de parking staat ook een deelwagen klaar.

Wonen in deze stad?

Heden en verleden

Verleden en toekomst, stad en groen. Mechelen slaagt erin om alles met elkaar te verzoenen. Hippe restaurants, een bruisend winkelgebied, natuurgebieden om te verstillen en een rijke stadsgeschiedenis… Dit is een stad op mensenmaat. In het historische centrum met haar gezellige straatjes en architecturale pareltjes kijk je je ogen uit. Tip: waag je eens aan de beklimming van de Sint-Romboutstoren en geniet boven van een impressionant uitzicht.

Wonen in deze stad?

Mechelen van morgen

Een golf van jonge ondernemers zet Mechelen op de kaart als ambitieuze pioniersstad. Tegen 2030 moet de CO2-uitstoot met 40% gedaald zijn. Groene stadsvernieuwing is nu al prioriteit in het beleid. Parken, groene ruimte en heerlijke ontspanningsplekjes kleuren de stad. Projecten als de Ragheno- en Keerdoksite symboliseren het Mechelen van morgen nog meer. Ze combineren wonen, werken, ontspannen en ontmoeten op inspirerende wijze. Net als Arte Nova.

Wonen in deze stad?

Voor ieder wat wils

Sportievelingen blijven in Mechelen niet op hun honger zitten. Een rondje joggen rond het Mechels Broek, baantjes trekken in Nekkerpool of je hartslag omhoogdrijven in een van de vele sport- en fitnessclubs? Jij kiest. Wie het liever rustig aan doet, kan in het Vrijbroekpark of Tivolipark urenlang ronddwalen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Met Planckendael, de Nekker, Technopolis en het Speelgoedmusuem heeft Mechelen alles in huis voor een dagje familiepret.

Wonen in deze stad?

Culinaire verwennerijen

Liefhebbers van lekker tafelen zijn in Mechelen aan het juiste adres. De hotspots van het moment zijn onder andere foodsharing resto’s Unwined en de Wilde Eetbar van coworkingplek Wagenoord. Liever wat chiquer? Boek dan een tafel bij M-eatery, Tinelle of Cosmo: drie topadresjes die een plekje in de Michelin gids veroverden. Of spring eens binnen bij de Vleeshalle: een verzamelplek van culinaire smaakmakers en inspirerende ondernemers met als kers op de taart een fenomenaal dakterras.

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Interesse in Arte Nova? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 620 gerealiseerde appartementen in Antwerpen en Brussel en meer dan 800 appartement in ontwikkeling is Antonissen een zeer ervaren en dynamische speler op de Vlaamse, Brusselse en Luxemburgse woonmarkt.

Geniet van onze services

Unieke visie

Arte Nova weerspiegelt onze kijk op bouwen en wonen in een stedelijke omgeving. Vanuit ons hoofdkantoor op het Antwerpse Eilandje kiezen we resoluut voor projecten in een opkomende buurt met het potentieel om uit te groeien tot A-locatie. We snijden daarvoor liever geen groene ruimte aan, maar geven de voorkeur aan het opwaarderen van verouderde gebouwen tot kwalitatieve appartementen. Stijlvolle nieuwbouwprojecten die net dat tikkeltje verdergaan, met extra groencreatie en een goede bereikbaarheid als belangrijke speerpunten.

Geniet van onze services

Duurzame aanpak

Duurzaamheid en dynamiek staan centraal in alles wat we ondernemen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners garanderen we klanten en investeerders dat hun woning ook morgen meerwaarde heeft. Rode draad hierin is de extra aandacht voor duurzame materialen, energiezuinigheid en milieu. Zo werken we met ons team van gepassioneerde medewerkers – ieder vanuit zijn eigen expertise – continu aan de optimalisering van jouw toekomstig wooncomfort.

Geniet van onze services
Modelappartement

Persoonlijke begeleiding

Van de aankoop tot de laatste afwerkingsfase van je appartement staan we voor je klaar om je woondroom in goede banen te leiden. Onze real estate adviseur helpt je bij het scherpstellen van behoeften en gaat samen met jou op zoek naar een appartement dat aan al je wensen beantwoordt. Onze financieel expert helpt je bij de zoektocht naar de juiste financiering, zowel voor bewoners als investeerders. In het modelappartement ervaar je de graad van afwerking en kan je de gebruikte materialen zien en voelen. Onze klantenbegeleidster staat je bij op technisch vlak. De inrichting van keuken en badkamer, de materiaalkeuze… Tot aan de oplevering is zij jouw objectief aanspreekpunt. Daarbovenop bieden we je gratis twee uur advies van onze interieurstyliste om je nieuwe woonplek helemaal eigen te maken.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Sebastiaan Wouters

Wouters Verschuren Architecten

"Op deze prominente plaats in Mechelen gaan we voor een duurzame architectuur, met generositeit en ruimtelijkheid als kernwaarden. Het gebouw harmonieert met de historische omgeving, dankzij een doordachte detaillering en uitgekiend materiaalgebruik. Arte Nova versterkt het stedelijke weefsel met zijn kwalitatieve woonvormen."

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.