Residentie Belle Vue: geniet zorgeloos van de rust en het groen in Wemmel, vlakbij onze hoofdstad

 

De luxeappartementen van project Belle Vue beschikken elk over een grote tuin of terras. Geniet zorgeloos van de rust en het groen, vlakbij onze hoofdstad. Residentie Belle Vue wordt opgetrokken in een buurt die volop heropleeft. Ideaal voor singles, koppels en gezinnen met kinderen. Oplevering in 2019.

icon_location

Dicht bij Brussel, weg van de drukte

Vlakbij Brussel en toch ver weg van de drukte van de hoofdstad. Residentie Belle Vue is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen.

icon_lightbulb

Duurzaamheid troef

We kozen voor hoogstaande bouwmaterialen en de nieuwste technieken. Duurzaamheid staat voorop. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Slimme investering

Een locatie in volle ontwikkeling, in combinatie met een hoogstaande afwerking maakt van Residentie Belle Vue gegeerd vastgoed.

Oase van rust

Geniet van de buitenlucht in een oase van rust. Elk appartement beschikt over een terras of een mooie tuin. De wagen laat u achter in de ondergrondse parkeergarage.

Kwaliteit en duurzaamheid

Antonissen Development kiest steevast voor topmaterialen en een superieure afwerking. Dat is in het geval van Residentie Belle Vue niet anders. Of u nu gaat voor een één-, twee- of drieslaapkamerappartement, uw nieuwe woning blinkt uit in kwaliteit en duurzaamheid.

Alles bij de hand

Winkels, scholen of horeca? Alles ligt op een steenworp van uw woning. Neem de wagen, de fiets of het openbaar vervoer om naar Brussel te gaan.

Bekijk de projectvideo

Residentie Belle Vue, geniet zorgeloos van de rust en het groen.

Wenst u meer informatie over dit project dat te koop is in Wemmel?
Onze adviseurs maken graag tijd voor u!

Vraag meer info

Volg uw werf

Benieuwd naar onze graad van afwerking?
Bezoek vrijblijvend ons modelappartement en overtuig uzelf.
Vraag meer informatie