Belmont

Een superieur nieuwbouwproject

Belmont – Ettelbruck, Luxemburg

verwachte oplevering

Winter 2022

 

prijzen vanaf

436.900 EUR

indeling

12 Appartementen

Wonen met zicht op de vallei

Net buiten Ettelbruck, in het hart van het Groothertogdom Luxemburg, komt het residentiële woonproject Belmont: 12 nieuwbouwappartementen verdeeld over vier verdiepingen. Het gebouw is slim ingeplant tegen de heuvelwand en ziet er bijzonder licht en compact uit. Wil je genieten met zicht op de vallei? Dan voel je je hier zeker thuis.

Meer info

Stijlvol nieuwbouwappartement

1, 2 of 3 slaapkamers… elk nieuwbouwappartement in Belmont heeft mooi afgewerkte leefruimtes met grote ramen. Je beschikt over een terras en een aparte berging. Je wagen? Die kan je kwijt in de ondergrondse parking met 18 staanplaatsen, verdeeld over 2 niveaus d.m.v. een autolift en met een oplaadpunt voor elektrische wagens.

Meer info

Een sterke energiescore

Belmont is het toppunt van duurzaamheid. Het passiefgebouw heeft een energie-warmteklasse A en wordt verwarmd met een lucht/water warmtepomp. Alle ruimtes hebben vloerverwarming en een ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie). Dat zorgt continu voor verse lucht. Op het vlak van thermische isolatie zit je ook safe: de luchtdicht geplaatste pvc-ramen hebben 3-dubbele beglazing én rolluiken.

Meer info

Zicht op de toekomst

Ettelbruck, de Poort van de Ardennen

Vanuit Belmont sta je al snel in het gezellige centrum van Ettelbruck. Deze stad op mensenmaat, de grootste van het kanton Diekrich, telt 9200 inwoners en is in volle groei. Ettelbruck ligt dan ook op het kruispunt van de belangrijkste wegen in het Groothertogdom Luxemburg. Die uitstekende bereikbaarheid heeft het tot een bruisend commercieel, cultureel en toeristisch centrum gemaakt. Je hebt er alles bij de hand.

Wonen in deze stad?

Een shopping- en culinair paradijs

Met zo’n 270 winkels is Ettelbruck de derde grootste winkelstad van het Groothertogdom. Je hebt er ook vele restaurants (La Fiducia, El Gaucho,…) en bistro’s. Gastronomisch genieten kan in restaurant Dahm in Erpeldange, even buiten Ettelbruck. Of in La Distillerie, 20 minuten verderop. Dit elegante restaurant heeft 1 Michelinster en bevindt zich in het indrukwekkende Kasteel van Bourglinster. Daar heb je ook de brasserie La Coté Cour.

Wonen in deze stad?

Genieten van natuur en cultuur

Heuvels, diepe valleien, hoogvlaktes en bossen met naald- en loofbomen. De Éislek-streek rond Ettelbruck is een en al ongerepte natuur. Een paradijs voor wandelaars en fietsers. Hou je van cultuur? Dat treft: Ettelbruck heeft een conservatorium, een nieuwe concert- en theaterzaal Däichhal, het Patton museum, een populaire wijnbeurs en zoveel meer. Kortom, het is de place-to-be voor echte levensgenieters.

Wonen in deze stad?

Uitstekende bereikbaarheid

Is een goede bereikbaarheid een topprioriteit voor jou? Dan zit je goed in Ettelbruck. Met de trein ben je – vanuit het tweede grootste station van het Groothertogdom (naar aantal reizigers) – op een halfuur in Luxemburg-stad. Via de A7 autostrade doe je er nauwelijks 25 minuten over. Dankzij die uitstekende ligging sta je ook in geen tijd in België of Duitsland. Bastogne is 37 minuten rijden, Bitburg nog geen uur.

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Heb je interesse in een appartement of nieuwbouwwoning in woonproject Hill Yard? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 500 appartementen gerealiseerd in Antwerpen en Brussel en met 900 appartementen in ontwikkeling is Antonissen Project Development een zeer ervaren speler op de Vlaamse, Brusselse en Luxemburgse woningmarkt. Daarbij onderscheiden we ons door onze focus op het opwaarderen van bestaande sites in een stedelijke context, met oog voor duurzaam wonen en een hoge levenskwaliteit.

Geniet van onze services

Verhuren zonder stress? Nog slimmer!

Verhuren zonder zorgen? Dat kan! Via een rentmeesterschap-formule geef je alle stress die een verhuring met zich kan meebrengen uit handen. De bezoeken aan het pand, de controles, technische problemen, de hele administratie zoals de briefwisseling met de huurders, onderhoudsattesten van de verwarmingsinstallatie, de brand- en huurdersaansprakelijkheidsverzekering en eventuele schadegevallen. Via rentmeesterschap wordt élk aspect van het beheer van je appartement voor jou verzorgd. De ‘rentmeester’ treedt op als ‘verhuurder’ in jouw plaats. Jij moet je van niets aantrekken en alleen genieten. We geven je graag meer toelichting bij deze formule.

Geniet van onze services

Romain Lambay

LAMDAS architectes

Residentie Belmont is ontworpen met de bedoeling om maximaal te kunnen genieten van het prachtige zicht op de groene vallei en de zuidoriëntatie.

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.