Cadixdok

Cadixdok
Antwerpen

Over Cadixdok

Antwerpen breidt uit naar het noorden en het Eilandje is meer dan ooit dé ontwikkelende buurt van de stad. Aan de oostkant van het Kattendijkdok ligt de Cadixwijk. Ooit een wijk vol pakhuizen en zeemanslui — nu dé nieuwe woonbuurt van de stad. Ons project kreeg dan ook de toepasselijke naam “Cadixdok” en omvat 31 appartementen en 4 commerciële ruimtes.

Cadixdok gevel 6

Privéterrassen en gedeelde tuin

Elk appartement in Cadixdok heeft zijn eigen, ruim terras aan de woonkamer. Maar aan de achterzijde, afgeschermd van de straat, bevindt zich de échte parel van dit project: een perfect aangelegde stadstuin met bomen, banken, groene rustpunten en een fijne knipoog naar het water van het Eilandje.

Cadixdok gevel 3

Bruisend Antwerpen aan de voordeur

Het MAS is in enkele jaren uitgegroeid tot dé culturele hotspot van de stad. En met het nagelnieuwe Red Star Line museum en de aan de gang zijnde renovatie van de historische Shop is het duidelijk dat Antwerpen volop investeert in de uitbreiding naar het noorden. Cadixdok staat middenin al dat nieuwe geweld: de perfecte uitvalsbasis voor wie in Antwerpen wil wonen, werken, leven en beleven.

Cadixdok poort