Charell

Genieten van de natuur in het Groothertogdom

Charell Niederkorn – Luxembourg

 

 

Verwachte oplevering

Juli 2023

Prijzen vanaf

431.500 EUR

Appartementen

8 appartementen

 

 

Een rustige en groene omgeving

De nieuwe residentie Charell is gelegen in het dorpje Niederkorn, in de Luxemburgse gemeente Differdange. Dit project onderscheidt zich door een groene omgeving, waar rust en kalmte heersen. Toekomstige bewoners kunnen des te meer van de stilte genieten dankzij het terras aan elk van de acht appartementen of de privétuin bij de appartementen op de begane grond.

 

 

 

Meer info

Een modern gebouw …

Residentie Charell heeft een sobere uitstraling, met een gevel in wit en antracietgrijs pleisterwerk. Het gebouw heeft een resoluut eigentijdse architectuur en biedt woningen met grote schuiframen en glaspartijen. De prachtige smeedijzeren balustrades benadrukken de elegantie van de strakke constructie nog meer, net als de slim geplaatste wandlampen op de gevel.

 

 

Meer info

… dat ook duurzaam is

Residentie Charell wordt gebouwd in overeenstemming met de regelgeving rond energie in het Groothertogdom. Het gebouw heeft dan ook de energie-efficiëntieklasse AAA (passiefgebouw). Alle glaspartijen zijn uitgevoerd in driedubbel glas en de bouwschil is uitstekend geïsoleerd. Een vloerverwarmingssysteem aangedreven door een lucht-waterwarmtepomp verzekert het thermisch comfort.

 

 

Meer info

Mooi én praktisch

Charell heeft niet alleen een fraaie architectuur, maar is ook erg praktisch om zijn bewoners het hoogste comfort te garanderen. De architecten van het bureau Lamdas gebruikten hoogwaardige materialen en besteedden bijzondere aandacht aan details, zonder daarbij het praktische aspect uit het oog te verliezen. Het souterrain biedt dan ook toegang tot twaalf parkeerplaatsen in een beveiligde privéruimte. Ook de ligging van dit project is ideaal, met landen als België en Frankrijk in de nabijheid.

 

 

Meer info

Niederkorn: een ode aan de natuur

Niederkorn: een ode aan de natuur

Niederkorn ligt in de charmante vallei van de Chiers en is een van de vier dorpen in de gemeente Differdange in het zuiden van het Groothertogdom Luxemburg. Met zijn vier parken en twee natuurgebieden is Differdange een van de groenste gemeenten in de regio. Ideaal dus om je batterijen op te laden tijdens een uitstapje naar de stad of een wandeling in de natuur.

 

 

Wonen in deze stad?

Een ruim sportaanbod

Differdange heeft tal van groene plekken, waar je kunt wandelen of joggen. De gemeente heeft in de scholen ook heel wat gymzalen en blijft investeren in nieuwe sportinfrastructuur met de bouw van een tennis-, badminton- en squashcentrum. Verder vind je er het aquacentrum Aquasud met verschillende zwembaden, een fitnessruimte en een wellnesscentrum.

 

 

Wonen in deze stad?

Ruim aanbod winkels

Behalve de buurtwinkels in het dorp Niederkorn, vind je dicht bij Residentie Charell het nieuwe winkelcentrum Opkorn, dat bijna dertig winkels onder één dak verenigt. Daarnaast is er nog een hypermarkt, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook in de nabijgelegen stad Esch-sur-Alzette vind je tal van winkels. De perfecte bestemming voor een dagje shoppen dus.

 

 

Wonen in deze stad?

Een ideale locatie

De ligging van het woonproject Charell is ideaal: twee kilometer van het centrum van Differdange en tien kilometer van Esch-sur-Alzette en zijn faciliteiten. Het nabijgelegen openbaar vervoer brengt je naar de vele omliggende dorpen en ook de steden Luxemburg en Aarlen zijn met de auto in minder dan een halfuur te bereiken.

 

 

 

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Interesse in het project Charell? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 980 gerealiseerde appartementen in België en Luxemburg en meer dan 780 appartementen in ontwikkeling is

 

 

Geniet van onze services

Duurzame aanpak

Duurzaamheid en dynamiek staan centraal in alles wat we ondernemen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners garanderen we klanten en investeerders dat hun woning ook morgen meerwaarde heeft. Rode draad hierin is de extra aandacht voor duurzame materialen, energiezuinigheid en milieu. Zo werken we met ons team van gepassioneerde medewerkers – ieder vanuit zijn expertise – continu aan de optimalisering van jouw toekomstig wooncomfort.

 

Geniet van onze services

Persoonlijke begeleiding

Van de aankoop tot de laatste afwerkingsfase van je appartement staan we voor je klaar om je woondroom in goede banen te leiden. Onze real estate adviseur gaat samen met jou op zoek naar een appartement dat aan al je wensen voldoet. Tijdens de zoektocht naar de juiste financiering staat onze financieel expert voor je klaar, zowel voor bewoners als investeerders. Onze klantenbegeleidster staat je bij op technisch vlak: de inrichting van keuken en badkamer, de materiaalkeuze… Tot aan de oplevering is zij jouw objectief aanspreekpunt.

 

Geniet van onze services

Visie van de architect

Lamdas architectes sàrl

“In deze nieuwe residentie zullen de bewoners kunnen genieten van ruime, kwalitatieve appartementen in een rustige en groene leefomgeving. "

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.