Eburon

Energiezuinig wonen
In de groene rand van Brussel

EBURON – WEMMEL

verwachte oplevering

Zomer 2020

indeling

11 Appartementen

Energiezuinig, trendy en ruim

Residentie Eburon is een kleinschalig project voor de meerwaardezoeker. Je woont in het hartje van Wemmel, parel van Vlaams-Brabant, op een steenworp van Brussel. Je waant je in een dorp, maar ervaart toch volop het gemak van leven in de grootstad. Eburon maakt van de prachtige groene rand van onze hoofdstad jouw thuisbasis! Het kleinere woonproject biedt plaats aan 11 appartementen (een, twee of drie slaapkamers) en is comfortabel ingebed in een rustige omgeving.

Meer info
Eburon Wemmel

Elke vierkante meter optimaal benut

Hou je van ruimte en licht? Wil je je vrij voelen in je woning? Dan is Eburon écht iets voor jou! Je appartement is zo ontworpen dat iedere vierkante meter optimaal wordt benut. De hoge plafonds en grote raampartijen vergroten het ruimtegevoel en zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. En dankzij het grote schuifraam wordt je terras een verlengstuk van je woonkamer. Binnen of buiten: het maakt niet uit. Jij voelt je overal thuis!

Meer info
Eburon achtertuin

Woonkwaliteit in het kwadraat

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand in Residentie Eburon. Je appartement is zo goed geïsoleerd dat je twee keer zal moeten kijken naar je energiefactuur. Nee, er is écht geen fout gemaakt. Het bedrag klopt. En De architecten kozen voor onderhoudsvriendelijke en degelijke materialen. Je appartement kan in de toekomst dus alleen maar in waarde stijgen.

Meer info

In harmonie met de omgeving

Als projectontwikkelaar bouwt Antonissen altijd in harmonie met de omgeving. Daarom werd hier gekozen voor een kleiner gebouw dat architecturaal een meerwaarde biedt aan de buurt. Dankzij de lichte gevelstenen oogt het appartementsgebouw fris en licht. Op het gelijkvloers zorgt een groene haag vooraan voor extra privacy, en een mooie tuin achteraan biedt je zomers een plek waar het heerlijk toeven is. Natuurlijk zie je jezelf hier al wonen!

Meer info

Wemmel,
Verborgen parel van Vlaams-Brabant

eburon-marktplein

Altijd wel iets te beleven

Je appartement bevindt zich op fietsafstand van de Markt in Wemmel. Dit is jouw uitvalsbasis om de dag te beginnen. Boodschappen doen, een gezellig terrasje meepikken of een hapje eten: alles wat je nodig hebt om ten volle van het leven te genieten, vind je hier vlakbij. Je buurtbewoners leer je het best kennen tijdens een van de vele evenementen, zoals het gezinsontbijt in het park, het Babycafé voor (groot)ouders van jonge kinderen en de traditionele jaarmarkt.

Wonen in deze buurt?

Werken in de buurt

Zeg die files maar vaarwel, want jouw appartement ligt op een steenworp van de grootste bedrijvensites van Brussel. Het Atomium, de Heyzelpaleizen of het Universitair Ziekenhuis: jouw woning vormt de perfecte uitvalsbasis voor een stressloze werkdag. Er zijn rechtstreekse busverbindingen naar Brussel-Noord, de nationale luchthaven en de omliggende gemeenten. En ook met de auto sta je snel in het centrum van Brussel.

Wonen in deze buurt?

Restaurantje doen?

Wemmel telt maar liefst 19 restaurants binnen een straal van 5 km. Van gastronomie tot fastfood en alles daartussenin: je hebt je favoriete plekje maar uit te kiezen. De extra kilo’s sport je er zo weer af in de gemeentelijke sporthal (Dijck) of in het Stadion Van Langenhove. Hou je het liever iets rustiger? In het gemeentelijk park kun je vissen of met modelbouwboten varen. De cultuurliefhebber komt aan zijn trekken in GC De Zandloper op de Kaasmarkt.

Wonen in deze buurt?

Plezier voor wandelaar en fietser

Het glooiende reliëf maakt van Wemmel een geliefkoosde plek voor fietsers en wandelaars. Verken de Windberg, de Obberg en de Romeinse steenweg en trek eropuit om het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ten volle te ervaren. De groene Leemanswandeling, de route van Meise naar Relegem en de De Taye-fietsroute hebben binnenkort geen geheimen meer voor jou.

Wonen in deze buurt?

Herbron in het groen

De groene gordel heeft je heel wat te bieden, maar dé trekpleister is toch wel de Nationale Plantentuin van Meise. Die ligt op 7 km van je deur! 92 hectaren vol planten en bomen wachten je op. Maar ook Wemmel heeft de natuurliefhebber heel wat te bieden. In het park rond het gemeentehuis geniet je van een rustige ochtendwandeling, tegen de middag nestel je je tegen een boom om je picknick te verorberen. En ’s avonds pik je nog een leuk concertje mee in de schaduw van het kasteel. Het einde van alweer een perfecte dag!

Wonen in deze buurt?

Persoonlijke service,
Daar staan wij voor

Begeleide reis naar jouw ideale woonst

Bij ons bouw je in vertrouwen. Wij leren onze klanten graag kennen. Zo kunnen we ook beter inspelen op al hun wensen. Vanaf de eerste dag begeleiden we je doorheen het aankoopproces. We willen precies van je weten wat jij van een woning verlangt: wat betekent ‘wooncomfort’ voor jou persoonlijk? In wat voor buurt wil je wonen? Hoe is jouw gezin samengesteld? Wij informeren en adviseren je zodat jij precies de woning vindt die je nodig hebt. Onze financiële experts helpen je met jouw woonkrediet of investeringsplan.

Geniet van onze services
Van dromen naar wonen

Een zichtbare investering

Bij ons koop je een appartement op plan. Maar papier zegt ook niet alles. Dat begrijpen we heel goed. In onze modelappartementen kan je jouw droomwoonst al eens echt beleven. Zo krijg je zicht op de indeling van de ruimtes, de lichtinval, de grootte… Je ziet meteen ook hoe hoogwaardig onze afwerking is. Want Antonissen staat voor woningen met net dat tikkeltje meer.

Geniet van onze services
Modelappartement

Inrichten is (ook) ons plezier

Ook na verkoop blijf jij als klant centraal staan. Er wachten je immers nog een paar spannende keuzes. Zo mag je jouw keuken en badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten. Daar helpt onze klantbegeleider je met plezier bij. Heb je vragen over de technische plannen, dan kan je eveneens terecht bij je klantenbegeleider. Die neemt het hele ontwerp sowieso vooraf grondig met je door, tot jij helemaal tevreden bent.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Een woning voor de toekomst

Jouw leven staat niet stil. Gelukkig maar. Je mag dan ook een woonst verwachten die zich aanpast aan je behoeftes. Je woonbeleving moet in elke fase van je leven kwaliteitsvol zijn. Onze appartementen zijn ruim en licht, en met groen omringd. Wij zetten voortdurend in op innovatie en professionaliteit. Daar pluk jij als bewoner de vruchten van.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Verhuurservice

Een investering in Nieuw Berchem is sowieso een slimme keuze. Ook voor verhuurders. Zet jij je eerste stappen op de verhuurdersmarkt? Of heb je geen tijd voor alle papierwerk en praktische rompslomp die komt kijken bij de verhuur van een woning? Dan kan je een beroep doen op een verhuurdienst. We werken samen met een vaste partner die in geen tijd een betrouwbare huurder voor je vindt én de touwtjes stevig in handen houdt.

Geniet van onze services
Verhuurservice

Energiezuinig wonen
In de Brusselse rand ?

Architect

UNAA

Eburon

Dit tweegevelproject is gelegen tussen twee bestaande gebouwen in een rustige straat. Het biedt een hedendaagse architectuur dat twee welgekende materialen, baksteen en staal, in een nieuwe context plaatst. De verscheidene appartementen hebben zicht op een grote gemeenschappelijke tuin en bieden opportuniteiten voor kleine en grote gezinnen.

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten in Antwerpen.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.