Eburon

Residentie Eburon

Nieuwbouwproject in Wemmel, vlakbij de hoofdstad

Alle comfort en luxe in een oase van rust en groen – en dat vlakbij de hoofdstad. Residentie Eburon heeft het allemaal. Interessante nieuwbouw als investering én voor singles, koppels en gezinnen met kinderen. Het gebouw wordt opgeleverd in 2019.

icon_location

Toplocatie

Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen. Op een steenworp van UZ Brussel, UVC Brugmann en Brussels Expo.

icon_lightbulb

Laag energieverbruik

Residentie Eburon combineert de nieuwste bouwtechnieken met een smaakvolle en tijdloze architectuur. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Rendabele investering

Gelegen in een locatie in volle ontwikkeling is dit een investering met een toprendement. De hoogstaande afwerking maakt van Residentie Eburon gegeerd vastgoed.

Wemmel plein

Vlakbij alles, weg van de drukte

Het centrum van Wemmel met haar gezellig marktplein, mooie winkels, vele goede restaurants en cafés ligt op 5 minuten fietsafstand. Het UZ Brussel, UVC Brugman en Brussels Expo op een steenworp van uw woning. De wagen, fiets of het openbaar vervoer brengt u in een mum van tijd in hartje van Brussel.

Kwaliteit en duurzaamheid

Antonissen Development kiest steevast voor topmaterialen en een superieure afwerking. Dat is in het geval van Residentie Eburon niet anders. Of u nu gaat voor een appartement met één, twee of drie slaapkamers, uw nieuwe woning blinkt uit in kwaliteit en duurzaamheid.

Breng buiten naar binnen

Geniet ten volle van het buitenleven in de luxe en rust van uw appartement. Zet de schuiframen open of eet gezellig op uw terras. Elk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplek voor de wagen.

Bekijk de projectvideo

Residentie Eburon, op een boogscheut van de hoofdstad.

Wenst u meer informatie over dit project dat te koop is in Wemmel?
Onze adviseurs maken graag tijd voor u!

Vraag meer info

Volg uw werf

Benieuwd naar onze graad van afwerking?
Bezoek vrijblijvend ons modelappartement en overtuig uzelf.
Vraag meer informatie