Evergreen

Evergreen: Comfortabel wonen vlakbij groen én de Nato

Evergreen bestaat uit 24 luxeappartementen en een commerciële ruimte. Dit complex staat voor aangenaam en comfortabel wonen in de directe nabijheid van de hoofdstad en de NAVO. Extra troef: alle grote invalswegen liggen vlakbij.

 

Perfecte locatie

Wonen aan de rand van de hoofdstad heeft zo zijn voordelen.

 

Duurzaam

Ontworpen volgens de principes van de passiefbouw.

 

Trefzekere investering

Voor huisvesting kijken jonge gezinnen vaak naar de rand van de grote stad.

Evergreen Evere ligging

Droomligging

Het wooncomplex bevindt zich in het centrum van Evere, een randgemeente van Brussel. U vindt er een gevarieerd aanbod aan winkels, horecazaken, parken en pleintjes. Alle invalswegen zijn vlakbij, net als belangrijke bedrijvencentra. Uniek: de NAVO ligt op fietsafstand.

Duurzaam

Met residentie Evergreen verenigt Antonissen stijlvolle architectuur met uiterste duurzaamheid. Dit complex is gebouwd volgens de principes van passiefbouw. Dankzij duurzame materialen en slimme afwerking kunt u energiezuinig wonen.

Veilig investeren

Brussel biedt jobs, maar huisvesting is er erg duur. Jonge gezinnen kijken daarom vaak naar woongelegenheden in de randgemeentes. Investeren in vastgoed is een slimme, veilige manier om uw spaargeld te beleggen.

Unieke penthouse

Een uniek, ruim dakappartement met 4 slaapkamers vlakbij Brussel? Door de grote ramen kan u genieten van een panoramische uitzicht en natuurlijke lichtinval. Nog meer relaxen doet u op uw terras van maar liefst 122 m².  U komt volledig tot rust en hoeft zich echt nergens iets van aan te trekken. Zelfs niet van parkeerproblemen, want uw wagen zet u veilig in de ondergrondse garage.

Bekijk de projectvideo

Residentie Evergreen komt op een strategische en aangename locatie in de directe nabijheid van de hoofdstad. Vanop uw eigen leefterras vindt u rust in de natuur.

Wenst u meer informatie over dit appartement dat te koop is in Evere? Onze adviseurs maken graag tijd voor u!

Vraag meer info

Volg uw werf

 

Benieuwd naar onze graad van afwerking?
Bezoek vrijblijvend ons modelappartement en overtuig uzelf.
Vraag meer informatie