Evergreen

Groen wonen
aan de rand van de hoofdstad

EVERGREEN  – BRUSSEL

Wonen en werken in de buurt

Wonen en werken in Brussel? Het is de stille droom van elke pendelaar die dagelijks kostbare tijd verliest in de file. Residentie Evergreen in Evere is gelegen op een steenworp van de NAVO (7 minuten fietsen!) en vlakbij onze hoofdstad. Maar niet alleen de ligging is fantastisch, ook de duurzame architectuur doet dromen: 24 luxeappartementen (twee of drie slaapkamers en terras of ruime penthouse) zijn opgetrokken rond een gezellige binnentuin met waterpartij én commerciële ruimte. Kortom, een parel voor iedereen met een hart voor Brussel.

Meer info
evergreen-front-slider-2

Stijlvolle duurzaamheid

Altijd al energiezuinig willen wonen? De stijlvolle architectuur van residentie Evergreen is gebouwd volgens de principes van passiefbouw. Je verbruikt dus nooit meer energie dan strikt noodzakelijk. Goed voor mens, milieu én portemonnee! Maar duurzaam staat in ons woordenboek ook voor ‘kwaliteit’. En dat merk je aan de afwerking. Het oog voor detail waarmee de aannemer en architecten te werk zijn gegaan, is ronduit verbluffend.

Meer info

Licht en ruimte

Hou je van ruimte en licht? Evergreen bedient je op je wenken. Zet de grote schuiframen open, laat de zon volop binnen schijnen en geniet van je terras, met zicht op de Europese hoofdstad. Zie je het Atomium in de verte prijken? Misschien straks toch nog even de stad in voor een gezellig etentje? Of nee, doe maar een portie cultuur in het Museum voor Natuurwetenschappen. Brussel ligt aan je voeten.

Meer info
evergreen-front-slider-3

Comfort en efficiëntie

Je gerieflijke keuken en comfortabele badkamer: je zou ze voor geen geld van de wereld meer willen missen. Is het de slimme inrichting die het ’m doet of zijn het de aangename leefruimtes? Of misschien toch die energiefactuur die je elke maand weer weet te verrassen … Nee, je hebt echt niet méér verbruikt! Eén ding weet je wél zeker: je wil hier nooit meer weg!

Meer info
evergreen-front-slider-4

Modern dorp
in de hoofdstad

Verjongingskuur

Evere ondergaat volop een verjongingskuur. Steeds meer jonge gezinnen en tweeverdieners weten het dorp vlakbij de hoofdstad te vinden. Logisch ook, je hebt er alles wat je nodig hebt, en geniet er toch van de rust die zo typisch is voor een dorp. Winkels, scholen, sportinfrastructuur, werk, horeca, cultuur of groen: het is er allemaal. En de afstanden zijn makkelijk overbrugbaar.

Wonen in deze buurt?

Dagelijks boodschappen en sport

Dagelijkse inkopen doe je in je supermarkt naar keuze. Er zijn een Carrefour, Delhaize en Colruyt op wandel- en fietsafstand van je appartement. Tijd om iets aan je conditie te doen? Sportclubs genoeg in de buurt. Zwemmen (Triton sportcenter), tennis (Evere White Star Tennis Club), fitness (Basic Fit), hockey (Evere White Star Hockey Club) of zelfs rugby (Kituro Rugby Club): je hebt de sporten maar voor het uitkiezen. Je uitrusting koop je bij Decathlon in de Jules Bordetlaan.

Wonen in deze buurt?

Op de schoolbanken

Stuur je je kinderen liever niet naar een Brusselse school? Geen probleem, er bevinden zich tal van Nederlands- en Franstalige scholen op een steenworp van je appartement (het Athenée Royal d’Evere, het Institut de la Sainte-Famille D’Helmet of het Koninklijk Atheneum Emanuel Hiel om er maar een paar te noemen). Wedden dat je kinderen zich hier, net als jij, snel thuis zullen voelen.

Wonen in deze buurt?

Stapje in de wereld

Evere heeft ook op culinair gebied heel wat te bieden. Je vindt er zowel Belgische, Franse als wereldkeuken. Maar onze favoriet is toch Il Girasole in de Kerkhof van Brussellaan. De geur van versgebakken pizza’s en verse pasta’s komt je al tegemoet als je de straat inslaat. Niet te versmaden! Hongerig naar cultuur? Het Brussels Museum van de Molen en de Voeding herbergt een permanente collectie over de geschiedenis van de maalderij. Een aanrader! En ook Cantillon, brouwerij en Brussels museum van de Geuze, is een topper!

Wonen in deze buurt?
Antonissen Evere

Alles wordt groen

Evere is een bijzonder groene gemeente. Er bevinden zich niet minder dan 5 parken in de buurt van je appartement! Even ontsnappen aan de drukte? Geen probleem, het beschermd natuurreservaat Moeraske ligt vlakbij. Het Park van de Goede Herder, onderdeel van het Moeraske, is dé plek om zeldzame planten en dieren te spotten. En natuurlijk is het er buitengewoon rustig toeven. De kinderen doe je dan weer een groter plezier met Plantsoen en Speelplein Hamoir. Een terrasje om de dag af te sluiten? Meer moet het écht niet zijn!

Wonen in deze buurt?

Persoonlijke service,
daar staan wij voor

Begeleide reis naar jouw ideale woonst

Bij ons bouw je in vertrouwen. Wij leren onze klanten graag kennen. Zo kunnen we ook beter inspelen op al hun wensen. Vanaf de eerste dag begeleiden we je doorheen het aankoopproces. We willen precies van je weten wat jij van een woning verlangt: wat betekent ‘wooncomfort’ voor jou persoonlijk? In wat voor buurt wil je wonen? Hoe is jouw gezin samengesteld? Wij informeren en adviseren je zodat jij precies de woning vindt die je nodig hebt. Onze financiële experts helpen je met jouw woonkrediet of investeringsplan.

Geniet van onze services
Van dromen naar wonen

Een zichtbare investering

Bij ons koop je een appartement op plan. Maar papier zegt ook niet alles. Dat begrijpen we heel goed. In onze modelappartementen kan je jouw droomwoonst al eens echt beleven. Zo krijg je zicht op de indeling van de ruimtes, de lichtinval, de grootte… Je ziet meteen ook hoe hoogwaardig onze afwerking is. Want Antonissen staat voor woningen met net dat tikkeltje meer.

Geniet van onze services
Modelappartement

Inrichten is (ook) ons plezier

Ook na verkoop blijf jij als klant centraal staan. Er wachten je immers nog een paar spannende keuzes. Zo mag je jouw keuken en badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten. Daar helpt onze klantbegeleider je met plezier bij. Heb je vragen over de technische plannen, dan kan je eveneens terecht bij je klantenbegeleider. Die neemt het hele ontwerp sowieso vooraf grondig met je door, tot jij helemaal tevreden bent.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Een woning voor de toekomst

Jouw leven staat niet stil. Gelukkig maar. Je mag dan ook een woonst verwachten die zich aanpast aan je behoeftes. Je woonbeleving moet in elke fase van je leven kwaliteitsvol zijn. Onze appartementen zijn ruim en licht, en met groen omringd. Wij zetten voortdurend in op innovatie en professionaliteit. Daar pluk jij als bewoner de vruchten van.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Verhuurservice

Een investering in Evergreen is sowieso een slimme keuze. Ook voor verhuurders. Zet jij je eerste stappen op de verhuurdersmarkt? Of heb je geen tijd voor alle papierwerk en praktische rompslomp die komt kijken bij de verhuur van een woning? Dan kan je een beroep doen op een verhuurdienst. We werken samen met een vaste partner die in geen tijd een betrouwbare huurder voor je vindt én de touwtjes stevig in handen houdt.

Geniet van onze services
Verhuurservice

Groen wonen
Aan de rand van de hoofdstad ?

Architect

UNAA

Evergreen

Het project bevindt zich op een hoekperceel in het centrum van de gemeente Evere. Dit hedendaags gebouw organiseert zich rond een rustgevende en gezellige gemeenschappelijke tuin in het binnengebied. Het project biedt appartementen naar ieders wens, van studio tot ruime penthouse met een prachtig zicht op Brussel. Elk appartement is voorzien van een privatief terras, aan de straatkant voor de nieuwsgierigen of aan de tuinzijde voor de rustige dromers.

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.