Grand Yard

Je verborgen tuin
in ‘t Stad

GRAND YARD – ANTWERPEN

verwachte oplevering

 In aanbouw

prijzen vanaf

293.000 EUR

 

Excl. aankoopkosten

indeling

114 Appartementen

4 DUPLEX-WONINGEN | 6 COMMERCIËLE RUIMTES

Een woonst op jouw maat

Grand Yard is een woonproject met een heerlijke grandeur aan de zuidrand van Antwerpen. Het statige kantoorgebouw Green Plaza tussen de Generaal Lemanstraat en de Karel Oomsstraat wordt een schitterend vernieuwde residentiële site. Wonen in Berchem? Starter of alleenstaande, senior of jong gezin? Jij vindt hier je droomplek. Neem je intrek in een van onze appartementen te koop in Berchem (één tot drie slaapkamers), 114 studio’s of vier duplexwoningen.

 

Meer info
grand-yard

Groots in zijn eenvoud

Grand Yard wordt een gebouw dat opvalt. Met zijn afgeronde hoekgevel in art-decostijl is het dé eyecatcher van de buurt. Je raakt niet uitgekeken op de indrukwekkende gevelfaçade en de chique glaspartijen. Grand Yard is zo’n gebouw waar je dolgraag je eigen stekje wil hebben.

Meer info
grand-yard

Slim wooncomfort

In je appartement valt het licht vrolijk binnen. Je maakt je in alle comfort klaar voor de dag. Je gerieflijke keuken en comfortabele badkamer heb je zelf ingericht naar jouw smaak, met de hulp van onze klantenbegeleider.
 
In het wonen van morgen gaan duurzaamheid en comfort hand in hand. En ook daar bieden wij je meerwaarde door onze appartementen slim te maken en onze projecten uit te rusten met de modernste technologie en domotica.

Meer info
grand-yard-interieur

Verborgen groene parel

Grand Yard heeft zijn naam niet gestolen. Vanuit je woonkamer kijk je uit op een fantastisch geheim. ‘Stadstuin’ is een understatement voor deze binnentuin. In de zomer geniet je van warme dagen onder de parasol in je eigen tuintje. In de herfst sla je een praatje met de buren terwijl je samen door jullie secret garden wandelt. ’s Winters blijf je lekker in je luie zetel. En in de lente… beleef je dit zalig stukje groen als vanouds!

Meer info
grand-yard

Een thuis op jouw ritme

Je fietst door de straten van Markgrave en Oud-Berchem. Anders dan in de drukke binnenstad ervaar je een gevoel van ruimte, openheid en rust. Statige herenhuizen vormen de boventoon. Op heel wat plaatsen zie je dat deze buurt volop in ontwikkeling is. De straten worden veiliger, gezonder en groener. Thuisgekomen parkeer je je fiets in de grote fietsenstalling. Je wagen mag nog even ondergronds blijven… tot straks, want dan komt de stad tot leven en ga je uit!

Meer info
Grandyard

Een charmante wijk
met een groen hart

grand-yard-straat

Place to be(come)

Hier, aan de rand van de stad, is de vernieuwing nog het meest voelbaar. Jij gaat wonen in één van de meest beloftevolle buurten van ‘t Stad. Je vindt hier alles vlakbij. Boodschappen doe je om de hoek, in de Albert Heijn bijvoorbeeld. Aan de overkant van de straat eet je bij Il Carpaccio de lekkerste ‘pizza e pasta’. Liefst vijf parken omringen Grand Yard als een uitgestrekte tuin.

Wonen in deze buurt?
grand-yard-restaurant

Cultuurbuurt en sportsite

Wie het heeft over ‘trendy’ en ‘vernieuwing’, zegt ook ‘cultuur’. Voor een boeiend avondje theater, dans of muziek kan je te voet naar de Singel. Gezellig napraten doe je in het Grand Café, waar je de vibes oppikt van het naastgelegen conservatorium. Iets verderop ligt de internationale eventhal Antwerp Expo. Daar gaat jaarlijks ook de boekenbeurs door. Maar dat staat vast al in je agenda? Voor een stevige work-out ga je naar een van de fitnesscentra om de hoek. Het olympisch zwembad Wezenberg ligt op 500 meter van je deur. Of ga een rondje joggen in een van de vele parken. Mogelijkheden te over om je in vorm te houden.

Wonen in deze buurt?
grand-yard-header

Van bistro tot sterrenresto

In de onmiddellijke omgeving vind je een aantal uitstekende culinaire adresjes. Bij restaurant Minerva kan je in een opmerkelijk pand uit 1926 – een oud herstelmagazijn voor wagens – lekker lunchen of dineren. Bistro Vin d’Où verdient een dikke onderscheiding in Gault Millau voor zijn natuurlijke en doordachte keuken. In de Butcher’s Son eet je met een ster. Black Smoke neemt barbecue serieus. Van de rooftopbar zal je weg zijn, ook als niet-vleesfanaat.

Wonen in deze buurt?
grand-yard-buurt

Schoolgaan in de buurt

Hecht je er belang aan om jouw kinderen in de buurt school te laten lopen? In de directe omgeving van Grand Yard vind je een paar fijne buurtscholen. Jouw kleine helden kunnen naar het stedelijke wijkschooltje De Kleine Wereld. De Hazelaar is een Steinerschool voor kleuters. Voor middelbare scholieren is er het Stedelijk Lyceum Groenhout. In de Karel Oomsstraat vind je de Kunsthumaniora.

Wonen in deze buurt?
grand-yard-buurt

Genieten van groen

Steeds meer is de stad dé plek om buiten te komen. In Grand Yard ben je omringd door groen. Vijf parken liggen op een boogscheut van je woonst. Kom tot rust onder de statige bomen van het Albertpark. Of laat je verrassen door een pop-up concertje in de muziekkiosk. Bewonder de eeuwenoude bomen in Domein Hertoghe. Kom met de (klein)kinderen een dagje naar Park Vogelzang. Romantische ziel? In Park Den Brandt kuier je als in een sprookje langs het kasteel en de Engelse cottage. Kunstminnaars halen hun hart op in het Middelheimpark.

Wonen in deze buurt?
grand-yard-buurt

In een wip de stad in of uit

In Grand Yard woon je rustig, maar het ritme van de stad blijft voelbaar. Als je wil, ben je in geen tijd in de Antwerpse binnenstad. Met de fiets of zelfs te voet. Op 250 meter van je deur neem je de tram naar het Centraal Station. Helemaal de stad uit? Je zit vlakbij de grote invalswegen A12, E19, E17 en E34. Met de Expres-bus naar Zaventem kan je zo het vliegtuig op.

Wonen in deze buurt?

Wij nemen
Jouw project persoonlijk

Vizier op de toekomst

Antonissen Development Group heeft een duidelijke visie op leefbaarheid in de stad. Duurzaam wonen is een verantwoordelijkheid die wij met plezier nemen. Daarvoor hoeven onze woonprojecten niets aan kwaliteit in te boeten, integendeel. Wij zorgen ervoor dat bewoners maximaal profijt hebben van de nieuwste technologieën: zonnepanelen, groendaken, isolatie… En als de kans er is, renoveren wij bestaande, interessante panden. Altijd met respect.

Geniet van onze services
Duurzaamheid

Jouw woning vandaag én morgen

Mensen veranderen, levens nemen hun koers. Wij willen je een woonst geven die meegroeit met je gezin. Heb je vandaag nog geen kinderen? Dan is die tuin nu misschien wat minder belangrijk. Maar we voorzien hem wel. Net als dat terras en die groene ruimte. Ook zorgen we ervoor dat jij later, als je wat minder goed te been bent, nog probleemloos in je appartement kan blijven. Heb je bepaalde vragen of behoeftes? Vertel het ons, want sommige dingen kunnen we ook meteen op plan aanpassen.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Persoonlijke service en advies

Wie een woning wil aankopen, zit met honderdeneen vragen. Dat begrijpen wij perfect. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt en staan je bij met helder advies. Dat doen we tijdens het hele aankoopproces: vanaf het moment waarop jij bij ons aanklopt met je woonwens, tot de dag dat je een woonkrediet of investeringsplan tekent.

Geniet van onze services
Van dromen naar wonen

Weten wat je koopt

Jij hebt je droomappartement in je hoofd. Maar stemt dat beeld ook overeen met wat wij voor jou hebben uitgetekend? Kopen op plan is niet makkelijk. Dat beseffen wij ook. Daarom leiden we je graag rond in één van onze modelappartementen. Zo ervaar je zelf de graad van afwerking, de indeling, de grootte van de ruimtes… Dat maakt het voor jou veel eenvoudiger om met een gerust gemoed te investeren in je droomwoning.

Geniet van onze services
Modelappartement

Een klankbord, ook na verkoop

Na ondertekening van de verkoopakte wordt het allemaal snel heel concreet. Onze klantenbegeleider helpt je verder bij elke nieuwe fase. Hij of zij bespreekt met jou de technische plannen, overloopt de keuze van materialen voor keuken en badkamer en beantwoordt al je vragen tot aan de definitieve oplevering.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Ondersteuning bij verhuur

Jij hebt geïnvesteerd in een woning in Grand Yard. Verstandig. Maar (voorlopig) wil je verhuren. Zijn het jouw eerste stappen als verhuurder? Of verhuur je graag zonder praktische beslommeringen? Dan kan een verhuurservice je van dienst zijn. Betrouwbare huurders vinden is niet altijd evident. De administratie en praktische opvolging zijn dat evenmin. Dit neemt een verhuurdienst graag van je over. Zo verhuur je vlot en zorgeloos.

Geniet van onze services
Verhuurservice

Klaar om te wonen
In de gezelligste buurt van ‘t stad ?

Architect

Polo Architects

“Voor ons primeert de keuze van materialen en de afwerking. Een vernieuwingsproject als dit moet klasse uitstralen. We willen dan ook dat Grand Yard in een natuurlijke harmonie staat met de rest van de buurt.”

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten in Antwerpen.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.