Groendael

Groen woondesign in de Brusselse rand

GROENDAEL – MACHELEN

verwachte oplevering

Winter 2019 – 2020

indeling

81 appartementen

Residentieel wonen in de Groene Gordel

Residentie Groendael is een prachtig ontworpen woonproject in het centrum van Machelen, een gezellige gemeente in de Groene Gordel rond Brussel. Groendael telt in totaal 81 appartementen, met enkele prachtige penthouses met mooi terras. Wie weet vind ook jij hier je thuis? Deze groene residentie heeft in elk geval alle troeven om je te overtuigen.

 

 

Meer info

Groene huiselijkheid

De naam verraadt het al: met deze residentie gaan we resoluut voor rust in een groene setting. Je woont aan de rand van Brussel en toch kom je hier moeiteloos op adem. Met je kinderen ravotten op het gras? Petanque spelen met je buren? Het kan, want Groendael is ontworpen rond een fraaie parktuin. Die leggen we binnenkort helemaal nieuw aan. Straks kan jij onbezorgd verpozen aan een mooie waterpartij. Wonen wordt genieten.

Meer info
groendael-slideshow-5

Comfortabel en ruim wonen

In je appartement heb je altijd een gevoel van ruimte. Daar moeten die prachtige, grote schuiframen wel voor iets tussen zitten. Gelukkig hoef je je over energiezuinigheid geen zorgen te maken. Onze nieuwbouwprojecten voldoen steeds aan de nieuwste normen rond isolatie, ventilatie en akoestiek. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen vandaag, maar ook morgen zorgeloos in je appartement kan blijven wonen – ook als je kinderen het huis uit zijn of als je wat minder mobiel wordt.

Meer info

Jouw penthouse in Machelen

Thuiskomen in de rust van de Brusselse zuidrand. In de zomer gezellig natafelen op je grote leefterras met vrij zicht op de groene parktuin. Of ‘s winters buiten een frisse neus halen, om je dan weer te nestelen in je zetel en genieten van het avondlicht in je ruime living. Je witte gevel met brede schuifraam tekent zich als in een zuiders decor tegen de open hemel af. Droom je van een penthouse? Groendael maakt je droom waar – tegen prijzen vanaf 324 900 euro.

 

Meer info

Veilige en hartelijke buurt

Je bent zojuist een eindje gaan fietsen in Machelen en omgeving. Wonderlijk hoe al die pleintjes en parken als paddenstoelen uit de grond schieten! Als fietser voel je je hier op je gemak. Wanneer je thuiskomt laad je jouw elektrische fiets op aan een laadpunt in de aparte fietsenstalling. Je buren die uit winkelen gingen, hebben hun wagen ondergronds geparkeerd en komen keuvelend voorbij. Je zegt elkaar vriendelijk goeiedag.

Meer info
groendael-slider-3

Strakke, eigentijdse architectuur

De ontwerpers van Groendael kozen voor een tijdloze architectuur. De buitengevels zijn opgetrokken in een donkere, natuurlijke baksteen. Op de verschillende gebouwen van de residentie prijken elegante penthouses uitgevoerd in wit pleisterwerk. Onderling staan de gebouwen met elkaar in verbinding door groenzones en wandelpaden. Een bijzonder stijlvol geheel, dat ook in harmonie is met de rest van de buurt.

Meer info
Groendael

Rustig wonen,
actief leren en leven

Groendael Machelen

Slim investeren in een toplocatie

Je wil wonen of verhuren op een eersteklas locatie? Geen wonder dat je oog op Groendael viel. Machelen is een aangename woongemeente in de groene Brusselse rand. Ontspanning en recreatiefaciliteiten vind je hier volop. Het netwerk van fietsroutes en wandelpaden breidt gestaag uit. De gemeente doet er alles aan om haar groene imago kracht bij te zetten. Ook de Vlaamse regering investeert in Machelen. Natuurprojecten tonen aan wat voor een prachtig stukje Vlaanderen dit is, in een internationale omgeving.

Wonen in deze buurt?
Shopping Machelen

Shoppen en een dagje uit

Je appartement ligt in het centrum van Machelen. Je dagelijkse boodschappen doe je in de gezellige buurtwinkeltjes. Of loop even tot bij de supermarkt. Voor je grotere aankopen spring je bij Makro of Mediamarkt binnen. Zin in een koffietje of frisse pint? Je kan terecht in heel wat toffe horecazaakjes en lokale cafeetjes. Shopping queen of king? Onze hoofdstad verleidt je met eindeloos winkelplezier. En op regenachtige dagen shop je lekker overdekt, in Shopping Center Woluwe.

Wonen in deze buurt?

Actief bezig zijn

Drukke werkdag gehad? Gooi alle stress van je af in de hagelnieuwe vrijetijdssite Bosveld. Hier vind je tal van recreatieactiviteiten in en rond het gemeentepark, het groene hart van Machelen. Leef je uit op de atletiekpiste, haal je tennisracket boven of trek je wandelschoenen aan! Jonge kinderen? Die neem je mee naar de mooi aangelegde speeltuin. Stoere skaters kunnen hun kunsten tonen op het skateterrein. Kids met danstalent schrijven zich in bij dansschool Jazzmijn.

Wonen in deze buurt?
Groendael cultuur

Bruisend cultuurleven

Brussel is dé metropool voor alles wat ook maar een beetje naar cultuur ruikt. Musea, theaterzalen, de opera, ontelbare artistieke evenementen en manifestaties, festivals… Je weet niet waar eerst kijken of luisteren. Maar ook dicht bij huis beleef je een gezellig avondje uit in gemeenschapscentrum ͛t Kwadrant,waar je hartelijk kan lachen met een comedyshow of ontroerd raken door een fijn streepje muziek.

Wonen in deze buurt?
Groendael Machelen

Dichtbij naar school

Je kleine cadetten kunnen naar school gaan in de buurt. Machelen Diegem telt vijf toffe basisscholen voor kleuters en lagereschoolkinderen. Zijn je oogappels al wat groter? Dan kunnen ze in de directe nabijheid naar de secundaire school. De Europese school ligt op minder dan tien kilometer. Had je zelf altijd al die cursus Frans of digitaal ontwerp willen volgen? Dichtbij in Mechelen en Vilvoorde vind je twee centra voor volwassenenonderwijs.

Wonen in deze buurt?

Royaal lunchen en dineren

De mensen zijn hier gul, en hetzelfde geldt voor wat er op je bord komt. Binnen een straal van vijf kilometer vind je een overweldigend aanbod aan brasserieën, tavernes en restaurants. En dan hebben we het nog niet over Brussel gehad … De keuken die je hier kan proeven is er één met onmiskenbaar internationale toetsen. Niet zo verwonderlijk als het NAVO-hoofdkwartier en Brussel Expo op enkele minuten rijden van je deur liggen.

Wonen in deze buurt?

Uitvalsbasis naar de grote steden

Pendelen naar hartje Brussel is eenvoudig met de vele busverbindingen en het treinstation van Vilvoorde op anderhalve kilometer. Met de wagen sta je in geen tijd in Antwerpen (E19) of in Luik (E40). Via de Brusselse ring ben je ook dadelijk in Mechelen (15 km) of in Leuven (20 km). Wereldreiziger? Je koffer is nog niet gepakt of je staat al op de luchthaven in Zaventem. Via de de ringtrambus van De Lijn, bijvoorbeeld. Die verbindt binnenkort heel wat belangrijke locaties in de Noordrand – van de Heizel tot Zaventem. Ook het centrum van Vilvoorde duurzaam en vlot bereikbaar vanuit de omliggende gemeenten en deelgemeenten.

Wonen in deze buurt?
Transformadie

Zelf je buurt transformeren

Groen en rustig wonen? Daar kun je in Machelen van aan. Het gemeentebestuur werkt tal van projecten uit om de dorpskernen nog groener en aangenamer te maken. Die projecten zijn gebundeld in het masterplan ‘TransforMaDie 2020’. Het doel? Een nog intensere cultuurbeleving, gezellig winkelen, veilig fietsen, nog meer ruimte … En: het gemeentebestuur hecht veel belang aan de betrokkenheid en mening van zijn inwoners. Als bewoner van Groendael geef jij je eigen buurt dus mee vorm. Fijn, toch?

Wonen in deze buurt?

Persoonlijke service,
daar staan wij voor

Begeleide reis naar jouw ideale woonst

Bij ons bouw je in vertrouwen. Wij leren onze klanten graag kennen. Zo kunnen we ook beter inspelen op al hun wensen. Vanaf de eerste dag begeleiden we je doorheen het aankoopproces. We willen precies van je weten wat jij van een woning verlangt: wat betekent wooncomfort voor jou persoonlijk? In wat voor buurt wil je wonen? Hoe is jouw gezin samengesteld? Wij informeren en adviseren je zodat jij precies de woning vindt die je nodig hebt. Onze financiële experts helpen je met jouw woonkrediet of investeringsplan.

Geniet van onze services
Van dromen naar wonen

Een zichtbare investering

Bij ons koop je een appartement op plan. Maar papier zegt ook niet alles. Dat begrijpen we heel goed. In onze modelappartementen kan je jouw droomwoonst al eens echt beleven. Zo krijg je zicht op de indeling van de ruimtes, de lichtinval, de grootte… Je ziet meteen ook hoe hoogwaardig onze afwerking is. Want Antonissen staat voor woningen met net dat tikkeltje meer.

Geniet van onze services
Modelappartement

Inrichten is (ook) ons plezier

Ook na verkoop blijf jij als klant centraal staan. Er wachten je immers nog een paar spannende keuzes. Zo mag je jouw keuken en badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten. Daar helpt onze klantbegeleider je met plezier bij. Heb je vragen over de technische plannen, dan kan je eveneens terecht bij je klantenbegeleider. Die neemt het hele ontwerp sowieso vooraf grondig met je door, tot jij helemaal tevreden bent.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Een woning voor de toekomst

Jouw leven staat niet stil. Gelukkig maar. Je mag dan ook een woonst verwachten die zich aanpast aan je behoeftes. Je woonbeleving moet in elke fase van je leven kwaliteitsvol zijn. Onze appartementen zijn ruim en licht, en met groen omringd. Desgewenst richten we je ruimte rolstoelvriendelijk in. Wij zetten voortdurend in op innovatie en professionaliteit. Daar pluk jij als bewoner de vruchten van.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Antonissen verhuurservice

Een investering in Groendael is sowieso een slimme keuze. Ook voor verhuurders. Zet jij je eerste stappen op de verhuurdersmarkt? Of heb je geen tijd voor alle papierwerk en praktische rompslomp die komt kijken bij de verhuur van een woning? Dan kan je een beroep doen op onze verhuurdienst. Wij helpen je aan betrouwbare huurders. In de huuropvolging neemt een verhuurdienst je alle werk uit handen.

Geniet van onze services
Verhuurservice

Groen wonen
in de Brusselse rand ?

Architect

Rutten & Rooze Architecten

Slim ontwerp met groene pen

Een binnenstraat door heel het gebied verbindt alle toegangen tot het project en zorgt voor een vrije, autoloze, circulatie. Pleintjes worden aangelegd met zitbanken, groen en water. Hier zullen mensen elkaar tegenkomen en kunnen kinderen veilig spelen. Alle woningen geven er rechtstreeks op uit en de mooie penthouses hebben hierdoor een prachtig zicht.

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.