Laurelle

Woon in een van de parels van ons koninkrijk

Laurelle – Laken

verwachte oplevering

Zomer 2022

 

 

 

prijzen vanaf

172.000 EUR

Appartementen

38 appartementen

4 PENTHOUSES | 2 COMMERCIËLE RUIMTES

Een droomlocatie

Woonproject Laurelle biedt je een fijn staaltje van tijdloze architectuur met een uitgesproken residentieel, familiaal en warm karakter. De subtiele variatie in volumes geeft het geheel een speels aanzicht. De houten gevelbekleding op de bovenverdieping sluit naadloos aan bij het lichte pleisterwerk en creëert een mooi contrast met de authentieke bakstenen muren van de omliggende gebouwen. Laurelle krijgt door deze eigentijdse esthetiek een serene uitstraling. Dat voel je al van bij het binnenkomen: dit is een oase van rust in een buurt die bruist van het leven.

Meer info

Duurzaam woonproject

De 38 appartementen, studio’s, penthouses en de duplexwoning zijn een toonbeeld van duurzaamheid. De zuidgerichte terrassen en tuinen passen perfect in het streven van onze architecten naar een energie-efficiënt wooncomfort. Naast de 41 parkeerplaatsen is er bovendien een fietsenstalling voorzien voor 70 fietsen.

Meer info

Geniet van je thuis

De 4 penthouses bieden dankzij hun grote, volledig met hout afgewerkte terrassen op de bovenverdieping alle ruimte om bij mooi weer buiten te genieten. Zonnebaden, samen met vrienden of familie barbecueën of gewoon wat relaxen. Het kan hier in alle rust en zonder inkijk.

 

Meer info

Een natuurlijke beleving

Je wandelt Laurelle binnen langs een met bomen en struiken versierd pad. Op het gezellige en autovrije woonerf staan banken waar je tot rust kan komen na een drukke werkdag. De tuinen en de beplanting op de muren, daken en terrassen dragen bij tot een grote biodiversiteit. In de gemeenschappelijke binnentuin, mét moestuin, kunnen bewoners ongestoord socializen of genieten van de omgeving. Een natuurlijke beleving loopt als een groene draad door het hele project.

Meer info

Wonen met zicht op de toekomst

Laurelle toont zich ook binnen van haar meest duurzame en energiezuinige kant. Alle woningen zijn uitgerust met een smart living domoticasysteem. Een slimme thermostaat regelt automatisch de temperatuur en houdt het energieverbruik mooi onder controle. De verlichting, de deur … alles bedien je heel eenvoudig met je smartphone. Da’s veilig en het bespaart je heel wat energie, in alle opzichten!

Meer info

Genieten van
de groene zone in Brussel

De groene long van Brussel

Laken is een van de groenste gemeenten van Brussel. Je vindt er parken in overvloed. Een familiepicknick aan de Koninklijke Serres, de hond uitlaten in de Tuinen van de Bloemist, joggen in het Sobieski park, genieten van een jazzconcert in het Groentheater of gewoon een luchtje scheppen op een mooie zomeravond in Ossegempark… Liefhebbers van het buitenleven kunnen voluit hun groene hart ophalen in Laken – en straks nog meer als ook een deel van het koninklijk domein opengaat voor het publiek!

Wonen in deze buurt?

Ook voor fijnproevers!

Laken is een verademing voor wie wil ontsnappen aan het hectische leven van de hoofdstad. Meer. Het is een plek die al je zintuigen streelt. De vele mooie parken en gebouwen zijn een lust voor het oog. De rust en de sfeervolle ambiance voelen fantastisch aan. En als je culinair wil genieten, dan vind je hier tal van lekkere adresjes, ongeacht je smaak en goesting. Op minder dan 10 minuutjes fietsen heb je zelfs restaurants met een Michelinster! Deze Brusselse gemeente is echt een fijne plaats voor levensgenieters.

Wonen in deze buurt?

Een hele belevenis

Brussel heeft zijn gebouwen, zijn rijke geschiedenis, winkels op wandelafstand, de vele evenementen op de Grote Markt en de andere pleinen in de stad. Jette, op nauwelijks 10 minuten fietsen van Laurelle, bruist al even hard. En Laken zelf? Daar valt ook veel te beleven – en beslist véél meer dan alleen het populaire vuurwerkspektakel in de zomer! Nu moet je alleen nog kiezen…

Wonen in deze buurt?

Een wijk ontwaakt…

Laken verandert in snel tempo. De talloze bouwprojecten geven deze Brusselse parel een (nog) groener en residentieel karakter. De herontwikkeling van de nabijgelegen Materialenkaai in de Maritieme Wijk, op een boogscheut van Tour&Taxis, en van park L28 draagt daar zeker zijn ‘steentje’ toe bij. Kiezen voor Laurelle is dus kiezen voor een woonplaats met een stralende toekomst, één waar een totaal nieuwe dynamiek een boost geeft aan de levenskwaliteit. Vandaag en morgen!

Wonen in deze buurt?

Wij nemen
je project ter harte

Levensbestendig wonen

Je woning moet zich aan jou aanpassen en je comfort geven in elke levensfase. Dus vragen we de architect om je woonruimte  te ontwerpen met zicht op de toekomst en ervoor te zorgen dat alle gezinsleden hun plekje vinden en vrij kunnen bewegen. Ook buiten: waar mogelijk zorgen we voor leefterrassen, mooie tuinen en groenzones. In sommige projecten kunnen we het appartement op plan aanpassen voor mensen die minder goed te been zijn.

Geniet van onze services

Van dromen naar wonen: we begeleiden je 

Je droomwoning kopen is een grote stap. Maar je staat er niet alleen voor. We gidsen je vlot door het hele proces, met objectief advies en heldere informatie. Vertel onze adviseur je wensen en plannen. Hij of zij zoekt mee naar de woonst die perfect bij je levensstijl past – nu, maar ook morgen. Een financieringsoplossing vinden die je budget respecteert? Onze financiële expert adviseert je over woonkredieten en investeringsplannen.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Kopen in alle gemoedsrust

Een appartement kopen bij Antonissen doe je op plan, maar nooit blindelings. Daarom leiden we je rond in een volledig ingericht modelappartement waar je de materialen kan zien en voelen, en de grootte, indeling en afwerking kunt zien. Zo beslis jij in alle gemoedsrust, en kun je alvast over je nieuwe stek beginnen dromen.

Geniet van onze services
Modelappartement

Persoonlijk inrichtingsadvies

Woning gekocht? Alvast proficiat. Ook nu kun je op ons rekenen. Je Antonissen klantenbegeleider staat voor je klaar om je op-en-top modern wooncomfort nog te verhogen. Ze bespreekt de technische plannen, de inrichting van keuken en badkamer, keuze van de materialen – alles tot en met de oplevering.

Geniet van onze services

Druk je stempel op je interieur

Met het juiste interieur druk jij jouw stempel op je nieuwe woning. Daarom krijg je van ons een consult met onze interieurvormgever Karen Buyens. Zij neemt twee uur de tijd om je tips te geven over de kleuren en het interieur van je nieuwe woning. Op zoek naar een leuke interieurzaak? Zij wijst je graag de weg.

Geniet van onze services

Ondersteuning bij verhuur

Jij hebt geïnvesteerd in een woning in Laurelle. Verstandig. Maar (voorlopig) wil je verhuren. Zijn het jouw eerste stappen als verhuurder? Of verhuur je graag zonder praktische beslommeringen? Dan kan een verhuurservice je van dienst zijn. Betrouwbare huurders vinden is niet altijd evident. De administratie en praktische opvolging zijn dat evenmin. Dit neemt een verhuurdienst graag van je over. Zo verhuur je vlot en zorgeloos.

Geniet van onze services

Gilles Dehareng

Urban Nation Architects & Associates

"Door zijn gezellige indeling en zijn centrale en discrete locatie in het middelpunt van verschillende buurten die voortdurend worden verrijkt met initiatieven en kwaliteitsprojecten, zal ons Laurelle-project diegenen behagen die een combinatie willen van een dorpsgeest en het bruisende stadsleven."

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.