Les Pierreries

Beleef Brussel in het groene Laken

Les Pierreries – Laken

 

verwachte oplevering

Voorjaar 2022

 

prijzen vanaf

169.000 EUR

Appartementen

82 appartementen

3 COMMERCIËLE RUIMTES

Voel je de koning te rijk

Wonen in het groen, in een oase van rust, op de drempel van het bruisende Brussel. Deze buurt van Laken, waar het nieuwbouwproject Les Pierreries komt, biedt het beste van twee werelden. Wandelen in het park of wat cultuur opsnuiven, culinair tafelen of een avondje uit in een hippe bar. Laken heeft alles om van het leven te genieten – en in de toekomst nog meer! Hier voel je je de koning te rijk.

 

Meer info

Unieke woonbeleving

Meer dan enig ander project wordt Les Pierreries mooi in de omgeving ingepast. Je mag je dan ook verwachten aan een ongeëvenaarde woonbeleving. De 82 appartementen, elk met een terras of een privétuin, stralen intimiteit en welbehagen uit. Rust en gezelligheid staan er centraal. Dat voel je nog sterker in de groot aangelegde tuin van 2500m² met zijn vijver, wadi’s, vele banken en een terras waar het heerlijk vertoeven is. Het project voorziet tevens in een commerciële ruimte, een fietsparking met 160 plaatsen en een parkeergarage voor 80 wagens.

 

 

Meer info

Bestand tegen de toekomst

Les Pierreries zit vol verrassingen. Achter de sobere straatgevel toont dit nieuwbouwproject zich van een heel andere kant. De tuin is overweldigend. De keuze van de materialen en het ontwerp van de groene ruimtes zijn geïnspireerd door energieprestaties en biodiversiteit, cruciaal voor een duurzame ontwikkeling in een stedelijke omgeving. De kleur van de materialen versterkt daarbij het rustige karakter van de residentie: de bakstenen met beige grijstinten zijn volledig in harmonie met het goudokeren metalen schrijnwerk. Dit is tijdloze architectuur, bestand tegen de toekomst.

 

Meer info

Comfortabel wonen

Het duurzame en energiezuinige karakter van dit project komt ook binnen mooi tot uiting. Alle woningen zijn uitgerust met een smart living domoticasysteem. Een slimme thermostaat regelt automatisch de temperatuur en houdt je energieverbruik perfect onder controle. De verlichting, de zonwering, de deur … alles bedien je heel eenvoudig met je smartphone. Da’s veilig en het bespaart je heel wat energie. Puur comfort, in alle opzichten!

 

Meer info

Laat je verleiden door de charmes van Laken

Het goede leven 

Laken is in volle evolutie. Dankzij de vele projecten in opbouw (en in de pijplijn) vergroent dit deel van de hoofdstad in ijltempo en zie je ook de woonkwaliteit stijgen. De renovatie en herinrichting van de hallen van de oude haven en het L28-park geven de buurt al een heel nieuwe impuls. Dit park, dat Thurn & Taxis verbindt met het metrostation Pannenhuis, wordt binnenkort uitgebreid tot aan het Emile Bockstaelplein. Er vandaag voor kiezen om hier te wonen, is kiezen voor een stralende toekomst op een plaats waar het goed leven is. Welkom in Laken! 

 

Wonen in deze stad?

Lekker Laken

In Laken vind je zoveel restaurants en zo’n grote verscheidenheid aan kookstijlen dat je er culinair altijd aan je trekken komt. Laat je verleiden door de heerlijke Italiaanse keuken, op wandelafstand van Les Pierreries. Heb je het meer voor de Belgische kust? De vele visrestaurants bedienen je op je wenken. Op slechts enkele minuten ligt dan weer Zebrano, een plek met een industriële maar gezellige sfeer waar je typisch Belgische en Franse gerechten kan proeven. Diezelfde keuken vind je ook bij ‘Wine in the City’ van chef-kok Eddy Münster, de enige wijn- en tapasbar met een Michelinster in België. Liever in alle rust te genieten van een aperitiefje en hapje op je terras? Spring dan binnen in een van de talrijke supermarkten in de buurt.

 

 

Wonen in deze stad?

Royale parken

Laken is een van de groenste gemeenten van Brussel. Je vindt er parken in overvloed. Een familiepicknick aan de Koninklijke Serres, de hond uitlaten in de Tuinen van de Bloemist (de voormalige kwekerij van het kasteel), joggen in het Sobieski park, genieten van een jazzconcert in het Groentheater of gewoon een luchtje scheppen op een mooie zomeravond in Ossegempark aan de voet van het Atomium aan de Heizel… Liefhebbers van het buitenleven kunnen in elk seizoen voluit hun groene hart ophalen in Laken – en straks nog meer als ook een deel van het koninklijk domein opengaat voor het publiek!

 

Wonen in deze stad?

Sport en ontspanning

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’… Laken houdt je in conditie. Zo fiets je in nauwelijks vijf minuten naar een sportcomplex of het zwembad. Wil je je bij een hockeyteam aansluiten, een balletje slaan met vrienden of starten met fitness? Ga dan zeker eens langs in de sportclub Royal Primerose. Maar je kan ook gewoon je sportschoenen strikken en gaan joggen in een van de talloze parken.

 

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Geïnteresseerd in een appartement in Les Pierreries? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 500 appartementen gerealiseerd in Antwerpen en Brussel en 900 appartementen in ontwikkeling is Antonissen Project Development een zeer ervaren en dynamische speler op de Vlaamse, Brusselse en Luxemburgse woningmarkt.

 

Geniet van onze services

Aparte visie

Les Pierreries weerspiegelt onze visie op bouwen en wonen in een stedelijke context. We proberen altijd, vanuit ons hoofdkantoor op het Antwerpse Eilandje, projecten te realiseren in een opkomende buurt met het potentieel van een A-locatie. Zoals hier. We snijden daarbij liever geen bestaande groene ruimte aan maar geven de voorkeur aan het opwaarderen van verouderde gebouwen tot kwalitatieve appartementen met creatie van extra groen en een goede bereikbaarheid. Stijlvolle nieuwbouwprojecten met net dat tikkeltje meer.

 

Geniet van onze services

Duurzame aanpak

Duurzaamheid en dynamiek staan centraal in alles wat we ondernemen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners garanderen we klanten en investeerders dat hun woning ook morgen meerwaarde heeft. Rode draad hierin is de extra aandacht voor duurzame materialen, energiezuinigheid en milieu. Zo werken we met ons team van gepassioneerde medewerkers – ieder vanuit zijn expertise – continu aan de optimalisering van jouw toekomstig wooncomfort.

 

Geniet van onze services
Modelappartement

Persoonlijke begeleiding

Van de aankoop tot de afwerking van je appartement staan we je met raad en daad bij. Onze real estate adviseur helpt je bij het scherpstellen van je behoeftes en biedt je gericht aankoopadvies. Appartement gevonden? Onze financieel expert zoekt met je mee naar de juiste financiering, zowel voor bewoners als voor investeerders. In het modelappartement ervaar je de graad van afwerking en kan je de door ons gebruikte materialen zien en voelen. Daarbovenop krijg je nog twee uur gratis advies van onze interieurstyliste. Zullen we eens praten over je appartement in Les Pierreries?

 

Geniet van onze services

Gilles Dehareng

Urban Nation Architects & Associates

"Les Pierreries biedt een perfect evenwicht aan al wie van het bruisende stadsleven houdt maar zich ook graag terugtrekt in een oase van rust, waar de natuur vrij spel heeft."

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.