Nieuw-Berchem

Nieuw-Berchem

Nog slechts enkele appartementen te koop

Haast je, want er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar in dit toffe en groene woonproject, ideaal voor jonge gezinnen! Op wandel- en fietsafstand van scholen, cafés en winkels.

icon_lightbulb

Gezellig en hip

Rustig wonen vlakbij de trendy wijken van Antwerpen.

Groene oase

Geniet van uw eigen tuin, met zicht op de gedeelde groenoase en waterpartij.

icon_location

Ideale ligging

De gedroomde woonoplossing voor wie in en rond Antwerpen werkt.

Gezellig en hip

Oud-Berchem is dé trekpleister voor jonge gezinnen. Het is een mooie mix van oud en nieuw: prachtige herenhuizen staan er pront naast hippe winkelzaken, bruine cafés, een Turkse bakker, en Marokkaanse theehuizen. En dat alles op een steenworp van Antwerpen.

Groene oase

De  overblijvende appartementen in residentie Nieuw-Berchem liggen rondom een veilige en gezellige binnentuin. Het ideale speelterrein voor uw jonge spruiten.

Trefzekere investering

Residentie Nieuw-Berchem telt in totaal 58 appartementen waarvan er nog enkele te koop zijn. Als investering of eigen woonst? U koopt een prachtig nieuwbouwappartement in een zeer gegeerde buurt.

Bekijk de projectvideo

Residentie Nieuw-Berchem ligt vlakbij het Nachtegalenpark en het Albertpark. Onze adviseur licht graag toe waarom dit project binnen de ring van Antwerpen een ideale ligging heeft.

Bekijk de werfvideo

De opbouw en constructie van Residentie Nieuw-Berchem maakt goede vooruitgang. Deze montage toont de groei van onze werf van bouwterrein tot afwerking.

Wenst u meer informatie over dit appartement dat te koop is in Berchem?
Onze adviseurs maken graag tijd voor u!

Vraag meer info

Volg uw werf

Benieuwd naar onze graad van afwerking?
Bezoek vrijblijvend ons modelappartement en overtuig uzelf.
Vraag meer informatie