Nieuw-Berchem: een oase middenin de stad

Nieuw-Berchem is een oase van rust, groen en water middenin de stad. Een prachtige plek om kinderen in groot te brengen of om gewoon te genieten in de nabijheid van de stad.

icon_lightbulb

Gezellig en hip

Rustig wonen vlakbij de trendy wijken van Antwerpen.

Groene oase

Geniet van uw eigen tuin of van het groengebied met waterpartij.

icon_location

Veilige investering

De gedroomde woonoplossing voor wie in Antwerpen werkt.

Gezellig en hip

Nieuw-Berchem ligt middenin een gezellige stadswijk. U woont in rustige straten omgeven door herenhuizen. Op de vele pleintjes vindt u ambachtelijke winkels en restaurants. Fiets even verder en u komt bij de hippe Zurenborg-wijk of het Antwerpse Zuid.

Groene oase

De appartementen te koop in residentie Nieuw-Berchem zijn omgeven door groen. Ze kijken uit op een tuin of het gemeenschappelijke groen. Een waterpartij brengt verpozing. Het geheel is natuurlijk omheind met bomen.

Trefzekere investering

Residentie Nieuw-Berchem telt in totaal 58 appartementen waarvan er nog enkele te koop zijn.. Berchem, dat vlakbij Antwerpen ligt, vormt een ideale uitvalsbasis voor heel wat jonge werkers. Een goede woning in een buurt als deze valt zeker in de smaak.

Bekijk de projectvideo

Residentie Nieuw-Berchem komt vlakbij het Nachtegalenpark en het Albertpark. Onze adviseur licht graag toe waarom dit project binnen de ring van Antwerpen een ideale ligging heeft.

Bekijk de werfvideo

De opbouw en constructie van Residentie Nieuw-Berchem maakt goede vooruitgang. Deze montage toont de groei van onze werf van bouwterrein tot afwerking.

Wenst u meer informatie over dit appartement dat te koop is in Berchem?
Onze adviseurs maken graag tijd voor u!

Vraag meer info

Volg uw werf

Benieuwd naar onze graad van afwerking?
Bezoek vrijblijvend ons modelappartement en overtuig uzelf.
Vraag meer informatie