Nieuw-Berchem

Hedendaags wonen
In het oudste stukje van Berchem

NIEUW-BERCHEM – ANTWERPEN

verwachte oplevering

Winter 2018

indeling

58 Appartementen

De mooiste mix van oud en nieuw

Oud-Berchem is dé trekpleister van Antwerpen, zowel voor (jonge) gezinnen als alleenstaanden en senioren. Het is een mooie mix van oud en nieuw. En dat mag je gerust letterlijk nemen: prachtige herenhuizen staan er pront naast hippe winkelzaken, bruine cafés, oriëntaalse bakkerijen, en theehuizen. En dat alles op een steenworp van Antwerpen. Residentie Nieuw-Berchem telt in totaal 58 appartementen waarvan er nog enkele te koop zijn. Als investering of eigen woonst? Je koopt een prachtig nieuwbouwappartement in een zeer gegeerde buurt.

Meer info
Nieuw-Berchem-1

Groen, in hart en ziel

Met residentie Nieuw-Berchem gaan we resoluut voor groen. Of je nu een leuke en veilige plek zoekt om je kinderen groot te brengen, de rust van het Nachtegalen- of Albertpark wil opzoeken of houdt van de typisch Antwerpse gezelligheid op pleintjes en in steegjes: Nieuw-Berchem schenkt je ruimte en comfort in de stad waar je altijd al van gehouden hebt. Prachtig wonen, heet dat dan.

Meer info

Wit is altijd schoon

Nieuw-Berchem is opgetrokken rond een zalige, gemeenschappelijke binnentuin en gezellige privétuintjes op de gelijkvloerse verdieping. Binnen voert wit de boventoon: van plinten tot pleisterwerk en raamkozijnen. Zo krijgt je appartement een frisse en tijdloze uitstraling die zacht contrasteert met de architectuur van de omliggende gebouwen. Dit is een plek waar je volledig jezelf mag zijn.

Meer info
Nieuw-Berchem-3

Altijd iets te beleven,
Nog meer te zien

Kofika

Het volle leven in Oud-Berchem

Het leven speelt zich natuurlijk niet alleen binnen af. Wie écht wil proeven trekt de wereld in. En die bevindt zich in Oud-Berchem letterlijk aan je voeten. Trek de deur van je appartement achter je dicht en je staat pal in het oudste deel van Berchem. Ruik je de authenticiteit? Je staat hier middenin het leven. Al kuierend door de straten, bots je op steeds nieuwe ontdekkingen: gezellig pleintje, toffe winkel, heerlijk restaurant! En morgen weer …

Wonen in deze buurt?

In de schaduw van de bomen

Groen is nooit veraf in Berchem. Kom tot rust onder de statige bomen van het Albertpark, hou een picknick op het grasveld of schuil voor de regen in de muziekkiosk. Met wat geluk passeren de leerlingen van de kunsthumaniora uit de buurt er net en ontstaat er een spontane jamsessie. Een concertje meepikken doe je dan weer in de Harmonie. Nog een tip? Breng op een zonnige dag eens een bezoek aan park Het Prieel. Minder bekend bij het grote publiek, want het ligt goed verstopt, maar des te gezellig!

Wonen in deze buurt?

De wereld op een zakdoek

De winkelas Driekoningenstraat – Statiestraat is het kloppend hart van Oud-Berchem. Je vindt hier oeroude bruine cafés naast Marokkaanse theehuisjes en een Turkse bakker. Slenterend van winkel naar winkel passeert de hele wereld. Even uitrusten op een bankje aan het vernieuwde Van Hombeeckplein? Spring nadien ook zeker binnen in Café Cantaloop, een icoon in het straatbeeld van Berchem. Probeer zeker de huisbereide chili con carne of vegetarische lasagne.

Wonen in deze buurt?

Naar school

Elke ochtend door het drukke verkeer naar school? Niet zo in Berchem. Je kinderen kunnen terecht in een van de vele buurtscholen, zoals de Kolibrie, Fruithof, Het Palet of Klavertjevier. In de Uitbreidingstraat vind je het Atheneum van Berchem, in de Jan Moorkensstraat de Heilige Familie. Met de (bak)fiets of de bus ben je er zo!

Wonen in deze buurt?
Berchem Station

De stad in of uit: zo gebeurd

Te voet de stad verkennen is ideaal in het weekend. Moet het iets sneller gaan? Dan spring je toch gewoon op je fiets of je neemt de tram. Tram 7 brengt je in geen tijd van Mortsel helemaal naar het Eilandje, tram 15 rijdt van Boechout tot Linkeroever. Even de stad uit? Dan is Berchem-Station je uitvalsbasis. De trein brengt je in geen tijd naar alle grote steden van België. En met drie snelwegopritten binnen de kilometer raak je ook met de wagen snel in en uit de stad.

Wonen in deze buurt?

Persoonlijke service,
Daar staan wij voor

Visie op leefbaarheid

Duurzaam bouwen, daar hechten wij bij Antonissen Development Group veel belang aan. Wij ontwikkelen vastgoed met een meerwaarde. Zowel voor onze klanten, als voor de buurt. Als bewoner mag jij rekenen op een appartement dat aan alle eigentijdse normen voldoet: isolatie, energiezuinigheid, groenvoorzieningen… Met onze projecten willen wij buurten ook opwaarderen. Oude, interessante panden renoveren we. Onze nieuwbouwprojecten zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle toevoegingen aan de bestaande ruimte.

Geniet van onze services
Duurzaamheid

Een woning voor de toekomst

Jouw leven staat niet stil. Gelukkig maar. Je mag dan ook een woonst verwachten die zich aanpast aan je behoeftes. Je woonbeleving moet in elke fase van je leven kwaliteitsvol zijn. Onze appartementen zijn ruim en licht, en met groen omringd. Wij zetten voortdurend in op innovatie en professionaliteit. Daar pluk jij als bewoner de vruchten van.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Begeleide reis naar jouw ideale woonst

Bij ons bouw je in vertrouwen. Wij leren onze klanten graag kennen. Zo kunnen we ook beter inspelen op al hun wensen. Vanaf de eerste dag begeleiden we je doorheen het aankoopproces. We willen precies van je weten wat jij van een woning verlangt: wat betekent ‘wooncomfort’ voor jou persoonlijk? In wat voor buurt wil je wonen? Hoe is jouw gezin samengesteld? Wij informeren en adviseren je zodat jij precies de woning vindt die je nodig hebt. Onze financiële experts helpen je met jouw woonkrediet of investeringsplan.

Geniet van onze services
Van dromen naar wonen

Een zichtbare investering

Bij ons koop je een appartement op plan. Maar papier zegt ook niet alles. Dat begrijpen we heel goed. In onze modelappartementen kan je jouw droomwoonst al eens echt beleven. Zo krijg je zicht op de indeling van de ruimtes, de lichtinval, de grootte… Je ziet meteen ook hoe hoogwaardig onze afwerking is. Want Antonissen staat voor woningen met net dat tikkeltje meer.

Geniet van onze services
Modelappartement

Inrichten is (ook) ons plezier

Ook na verkoop blijf jij als klant centraal staan. Er wachten je immers nog een paar spannende keuzes. Zo mag je jouw keuken en badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten. Daar helpt onze klantbegeleider je met plezier bij. Heb je vragen over de technische plannen, dan kan je eveneens terecht bij je klantenbegeleider. Die neemt het hele ontwerp sowieso vooraf grondig met je door, tot jij helemaal tevreden bent.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Zorgeloos verhuren

Een investering in Nieuw-Berchem is sowieso een slimme keuze. Ook voor verhuurders. Zet jij je eerste stappen op de verhuurdersmarkt? Of heb je geen tijd voor alle papierwerk en praktische rompslomp die komt kijken bij de verhuur van een woning? Dan kan je een beroep doen op een verhuurdienst. We werken samen met een vaste partner die in geen tijd een betrouwbare huurder voor je vindt én de touwtjes stevig in handen houdt.

Geniet van onze services
Verhuurservice

 

Klaar om te wonen
In de gezelligste buurt van ‘t stad ?

Architect

Rutten & Rooze Architecten

WIT

"Wit is het uitgangspunt met een kleine nuance in de gevelstructuur om het noodzakelijke ritme van de straat op te nemen en om te mijden dat het gebouw zich als één blok manifesteert. De grote tuin als centraal rustpunt in het project. Een plaats waar mensen elkaar kunnen en zullen ontmoeten."

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten in Antwerpen.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.