Oak Park

Rustig wonen midden in een park

Oak Park – Sint-Amandsberg

Verwachte oplevering

najaar 2023

Prijzen vanaf

273.000 EUR

Appartementen

32 appartementen

 

Groene oase van rust

Woon je graag rustig maar niet al te ver weg van de gezellige drukte? Op een boogscheut van het trendy Gent vind je bij Oak Park in de residentiële deelgemeente Sint-Amandsberg een oase van rust. Maar wat het woonproject écht bijzonder maakt is het unieke groene decor. Een prachtig binnengebied waar de natuur zich naar hartenlust uitleeft en het Potuitpark als je naaste buur: hier woon én leef je te midden van de het groen.

 

 

 

Meer info

Comfortabele parkappartementen

Twee kleinschalige woonvolumes bieden ieder plaats aan 16 hedendaagse parkappartementen, voorzien van het modernste comfort met hoogwaardige materialen, smart-living technologie en zonnepanelen. Dankzij de doordachte positionering geniet je vanop je terras of in je private tuin van een adembenemend groen zicht. En Oak Park weet nog meer te verrassen. Zo is er op het gelijkvloers een gemeenschappelijke polyvalente ruimte: ideaal voor wanneer je net iets meer ruimte nodig hebt.

 

 

Meer info

Woodland Gardens

De collectieve tuin van Oak Park vertrekt zoveel mogelijk vanuit de schoonheid van de natuurlijke beplanting. Ingericht als ‘woodland garden’ vormen in- en uitheemse bomen en struiken er een bijzonder samenspel. Stijlvolle lage muurtjes bakenen de binnentuin af van de private tuinen, aangelegd volgens hetzelfde woodland gardenprincipe. Wonen alsof je in het hart van een park leeft? Het kan.

 

 

Meer info

Geniet van optimale privacy

Een appartement met één, twee of drie slaapkamers? Oak Park heeft voor ieder een passend woonvertrek. Licht en openheid lopen als rode draad doorheen het ontwerp. De keuze voor slechts vier bouwlagen en fijngevoelige materialen doen het gebouw met haar natuurlijke omgeving versmelten. De gelijkvloerse appartementen beschikken elk over een mooie privétuin. Ook bij de hoger gelegen woonunits geniet je op je ruime terras van alle privacy.

 

 

Meer info

Klaar voor de toekomst

Oak Park kiest resoluut voor BEN-appartementen, met een E-peil van maximaal E30 en volgens de EPB-norm die in 2021 ingaat. In je BEN-appartement geniet je niet enkel van een hoger comfort, maar heb je ook minder energie nodig voor verwarming, warm water en ventilatie. Dat merk je aan je energiefactuur. Je steentje bijdragen aan een mooiere planeet? In Oak Park ben je helemaal klaar voor de toekomst.

 

 

 

 

 

Meer info

Op een boogscheut van het bruisende Gent

De stad: op afstand en toch dichtbij

Hou je van de stad maar geniet je in je eigen thuisomgeving liever van de nodige rust? St-Amandsberg combineert het beste van beide werelden. Sportgelegenheden, restaurants en winkels: de Gentse deelgemeente heeft alles in huis voor een comfortabel leven. Een bruisend stadsleven met historisch sausje vind je in het hippe Gent, op een boogscheut van Oak Park.

 

 

Wonen in deze stad?

Op maat van levensgenieters

Naast hotspot voor gastronomisch keukentalent is Gent hét grootse winkel- wandelgebied van België. Maar voor culinair en shopvertier kan je ook in de onmiddellijke omgeving van Oak Park terecht. Op tien minuten fietsen vind je Dok Noord: een bijzonder stadsvernieuwingsproject met trendy winkels, kantoren en een indrukwekkende food hall. Een prachtig staaltje geschiedenis waar je ogen en oren te kort komt.

 

 

Wonen in deze stad?

De ideale uitvalsbasis

Een tripje dichtbij of veraf? Vanuit Oak Park geraak je vlot op je bestemming. Sint-Amandsberg ligt op amper enkele kilometers van het Gentse stadscentrum, goed voor twaalf minuten fietsen. Op twee kilometer van je deur stap je in het station Gent-Dampoort zo de trein op. Of neem de bus, op enkele honderden meters van je thuis. Liever met de wagen? Dankzij de centrale ligging ben je vanuit Oak Park zo op de autostrade.

 

 

Wonen in deze stad?

Sport en ontspanning

Ook aan sportliefhebbers is gedacht. Maak je hoofd leeg tijdens een rondje joggen in het Rozebroekenpark of neem een frisse duik in het zwembad Lago Rozenbroeken. Fitnessfanaten werken bij Basic Fit, MSA Military Sport Academy of Crossfit Gent aan een fitter lichaam. Stress? Maak je hoofd leeg met een sessie yoga of mindfulness bij Mano Yoga, op twee minuten stappen. Mens sana in corpore sano!

 

 

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Interesse in Oak Park? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 620 gerealiseerde appartementen in Antwerpen en Brussel en meer dan 800 appartement in ontwikkeling is Antonissen een zeer ervaren en dynamische speler op de Vlaamse, Brusselse en Luxemburgse woonmarkt.

 

 

Geniet van onze services

Duurzame aanpak

Duurzaamheid en dynamiek staan centraal in alles wat we ondernemen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners garanderen we klanten en investeerders dat hun woning ook morgen meerwaarde heeft. Rode draad hierin is de extra aandacht voor duurzame materialen, energiezuinigheid en milieu. Zo werken we met ons team van gepassioneerde medewerkers – ieder vanuit zijn expertise – continu aan de optimalisering van jouw toekomstig wooncomfort.

 

Geniet van onze services

Persoonlijke begeleiding

Van de aankoop tot de laatste afwerkingsfase van je appartement staan we voor je klaar om je woondroom in goede banen te leiden. Onze real estate adviseur gaat samen met jou op zoek naar een appartement dat aan al je wensen voldoet. Tijdens de zoektocht naar de juiste financiering staat onze financieel expert voor je klaar, zowel voor bewoners als investeerders. Onze klantenbegeleidster staat je bij op technisch vlak: de inrichting van keuken en badkamer, de materiaalkeuze… Tot aan de oplevering is zij jouw objectief aanspreekpunt.

 

Geniet van onze services

Zien en voelen

Benieuwd hoe jouw appartement er zal uitzien? In ons modelappartement ervaar je de graad van afwerking en kan je de gebruikte materialen zien en voelen. Als kers op de taart bieden we je gratis twee uur advies van onze interieurstyliste om je nieuwe woonplek helemaal eigen te maken.

 

Geniet van onze services
Levensbestendig

Visie van de architect

Van Bortel Van Eupen architecten

“Wonen te midden van een park. Een oase van rust grenzend aan de stedelijke lijn is de troef van deze plek. Door alle appartementen te richten op het omliggend groen profiteren zij optimaal van dit uniek kader. Deze bijzondere locatie wordt versterkt door fijngevoelige materialen en een natuurlijk gebeitste houten gevelbekleding in harmonie met de omgeving. Een plek vlakbij de bruisende stad Gent, om zich in terug te trekken, om samen te komen en te genieten."

Visie van de architect

Daem-Reynaert Architecten

"Op deze plek woon je midden in een park. Het is een oase van rust achter de stedelijke lijn. Van dit unieke gegeven profiteren de appartementen, ze hebben allen zicht op de groene omgeving. Deze bijzondere locatie wordt vertaald in een fijngevoelige materiaalkeuze. De houten gebeitste gevelbekleding refereert naar het omliggende groen."

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.