Oberpallen

Wonen in stilte en rust

Oberpallen, Luxemburg

verwachte oplevering

Voorjaar 2022

prijzen vanaf

850.000 EUR

Koppelwoning

1 koppelwoning

2 gezinswoningen

Wonen in stilte en rust

Oberpallen is een pittoresk plaatsje in de gemeente Beckerich en het kanton Redange in het Groothertogdom Luxemburg. Het landelijke dorpje telt 376 inwoners en ligt vlak aan de Belgische grens. Hoewel Aarlen maar 10 minuten rijden is, woon je hier ver van alle drukte en omgeven door stilte en rust.

Meer info

Harmonieuze koppelwoning

In het centrum van Oberpallen bouwen we een nieuwe koppelwoning met twee magnifieke gezinswoningen. Dankzij de uniforme bouwstijl, de aardse tinten en de natuurlijke materialen is deze eigentijdse nieuwbouw perfect in harmonie met de omgeving. De zachtwitte crepigevel, het grijze leiendak, de natuurstenen omheining, het goudbruine schrijnwerk, de groenaanplanting… Alles klopt.

Meer info

Ruim, warm en licht interieur

De stijlvolle eenvoud en luxueuze uitstraling van de buitenkant, wordt doorgetrokken in het interieur. De leefruimtes voelen warm en comfortabel aan dankzij de afwerking met hoogwaardige materialen. Door de grote ramen vloeit het daglicht rijkelijk binnen en heb je vanuit de living een schitterend zicht op de achterliggende tuin en het aanpalende landschap.

Meer info

Praktische indeling

Beide woningen zijn praktisch ingericht en voorzien van aangename ruimtes:

  • Gelijkvloers: 2 slaapkamers met tuinzicht, 1 badkamer en 1 bureau
  • 1ste verdieping: ruime zitplaats, mooi afgescheiden van het eetgedeelte en de open keuken
  • 2de verdieping: master bedroom, 1 dressing, 1 badkamer en 1 bureau

Beide woningen hebben voldoende parking: de eerste beschikt over 2 staanplaatsen met rechtstreekse toegang tot het huis; de tweede heeft een aanpalende parking met 3 staanplaatsen.

Meer info

Wonen in stilte en rust

Leve de rust!

Oberpallen is een en al rust. Maar vergis je niet: de gemeente Beckerich leeft! Er is de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in buitenschoolse kinderopvang, sportinfrastructuur en een nieuwe brandweerkazerne. Het gezellige Shopping Village Pall Center biedt een ruim aanbod aan winkels, maar ook enkele speciaalzaken met verse producten, zoals een ambachtelijke slager, een visspecialist en aan de inkom de nieuwe fijne patisserie Taste Lab. De vele voorzieningen bieden samen met de prachtige omgeving de toekomstige bewoner een hoge levenskwaliteit.

Wonen in deze stad?

Strategische ligging

Je woont in Oberpallen midden in de natuur – ideaal om tot rust te komen tijdens een fiets- of wandeltochtje door bossen en weiden. Toch is de stad nooit veraf. Wil je gaan shoppen, lekker uit eten of werk je in de hoofdstad? Met de wagen sta je op een halfuur in Luxemburg-stad. Aarlen ligt zelfs op nauwelijks 5 kilometer van je deur. Deze goede verbindingen trekken heel wat jonge gezinnen aan op zoek naar een aangename én dynamische plaats om te wonen.

Wonen in deze stad?

Ontdek het verleden

Oberpallen behoort tot Guttland, een regio vol charmante dorpjes met een rijk verleden. Beckerich vormt daarop geen uitzondering. Het cultureel centrum van Millen is een prachtig gerestaureerde molen die een oude zagerij, een museum van oude ambachten, een kunstgalerie en een restaurant en brouwerij herbergt. Er is de middeleeuwse kapel op de heuvel Kuelebierg (een kwartiertje fietsen van Oberpallen). En ook het voormalige treinstation van Noerdange is een bezoekje waard.

Wonen in deze stad?

Een duurzame gemeente

Wist je dat Beckerich zijn eigen mineraalwater heeft? Een teken dat de gemeente echt wel de grootste zorg draagt voor zijn natuurlijke rijkdommen én mensen ervan wil laten genieten. Duurzame ontwikkeling is een absolute prioriteit. Zo wil Beckerich in de toekomst ook zelf kunnen voorzien in zijn energiebehoeften. Vandaar dat er nu al sterk wordt ingezet op hernieuwbare energie met de installatie van zonnepanelen en een warmtenet.

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Interesse in Oberpallen? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 620 gerealiseerde appartementen in Antwerpen en Brussel en meer dan 800 appartement in ontwikkeling is Antonissen een zeer ervaren en dynamische speler op de Vlaamse, Brusselse en Luxemburgse woonmarkt.

 

Geniet van onze services

Duurzame aanpak

Duurzaamheid en dynamiek staan centraal in alles wat we ondernemen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners garanderen we klanten en investeerders dat hun woning ook morgen meerwaarde heeft. Rode draad hierin is de extra aandacht voor duurzame materialen, energiezuinigheid en milieu. Zo werken we met ons team van gepassioneerde medewerkers – ieder vanuit zijn eigen expertise – continu aan de optimalisering van jouw toekomstig wooncomfort.

Geniet van onze services
Modelappartement

Persoonlijke begeleiding

Van de aankoop tot de laatste afwerkingsfase van je appartement staan we voor je klaar om je woondroom in goede banen te leiden. Onze real estate adviseur helpt je bij het scherpstellen van behoeften en gaat samen met jou op zoek naar een appartement dat aan al je wensen beantwoordt. Onze financieel expert helpt je bij de zoektocht naar de juiste financiering, zowel voor bewoners als investeerders. In het modelappartement ervaar je de graad van afwerking en kan je de gebruikte materialen zien en voelen. Onze klantenbegeleidster staat je bij op technisch vlak. De inrichting van keuken en badkamer, de materiaalkeuze… Tot aan de oplevering is zij jouw objectief aanspreekpunt. Daarbovenop bieden we je gratis twee uur advies van onze interieurstyliste om je nieuwe woonplek helemaal eigen te maken.

Geniet van onze services
Interieuradvies

José-Ignacio Mostajo

Mostajo Architecte

"Dankzij de uniforme bouwstijl, de aardse tinten en de natuurlijke materialen is deze eigentijdse nieuwbouw perfect in harmonie met de omgeving."

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.