Regalis

Residentie Regalis: 
modern wonen, dichtbij Brussel

REGALIS – WEMMEL

verwachte oplevering

Najaar 2020

prijzen vanaf

249.500 EUR

Excl. aankoopkosten

indeling

11 Appartementen

Comfortabel en kleinschalig

Centraal wonen in een sfeervolle omgeving, maar wel alle gemakken van het stadse leven binnen handbereik hebben? Residentie Regalis biedt de perfecte mix voor jou. Je woont in een kleinschalig project in het rustieke Wemmel, in de groene rand van Brussel. In deze gezellige omgeving noem je al je buren nog bij hun voornaam, maar sta je wel binnen een oogwenk in het centrum van de hoofdstad. Je appartement is bovendien niet alleen duurzaam en tot in de puntjes afgewerkt, maar ook heerlijk ruim en licht. In residentie Regalis voelt iedereen zich thuis: van jong tot oud, met of zonder kinderen. 

Meer info
regalis

Een architecturaal hoogstandje  

Om je vrij te voelen in je woning heb je ruimte nodig. Daarom zijn alle appartementen in dit woonproject zo ingedeeld dat elke vierkante meter optimaal wordt benut. Hoge plafonds en grote raampartijen versterken het gevoel van ruimte nog meer. De natuurlijke lichtinval en het grote schuifraam naar je terras zorgen er bovendien voor dat het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overgaan. Je appartement is akoestisch trouwens ook bijzonder goed geïsoleerd. Niets belet je dan ook om luidkeels je favoriete nummers te zingen onder de douche, of om kennis te maken met je innerlijke rockster.  

Meer info

Kleinschalig maar groots  

Als projectontwikkelaar vinden we het belangrijk dat je in harmonie met je omgeving leeft. Hoewel Wemmel meer dan 16.000 inwoners telt heb je echt het gevoel dat je in een gezellig en intiem dorp woont. Daarom kozen we in dit geval voor een kleiner gebouw, met maximaal 11 appartementen. De witte gevels doen het gebouw fris en vriendelijk ogen, waardoor je elke dag opnieuw graag thuiskomt – nog vóór je jouw eigen warme nest binnenstapt. Op het gelijkvloers kijk je uit op een groene haag, die niet alleen het rustgevende plattelandsgevoel versterkt, maar ook zorgt voor extra privacy.  

Meer info
regalis

De perfecte optie voor iedereen 

Op zoek naar vastgoed met een meerwaarde? Dan laat residentie Regalis zelfs de grootste twijfelaar overstag gaan. De duurzame materialen en hoogstaande afwerking zorgen ervoor dat je appartement niet alleen mooi is, maar ook energiezuinig. Je energiefactuur heeft nooit onaangename verrassingen voor je in petto. Het hoge wooncomfort en de ideale ligging tussen groen en stad maken dit een veilige keuze, of je nu investeert of er zelf gaat wonen. Je appartement zal zijn waarde behouden.  

Meer info

Wemmel: de perfecte combinatie
van platteland en stad

Trek eropuit

Trek eropuit 

 Wemmel is prachtig en rustgevend, daar bestaat geen twijfel over. Dat komt deels door het landelijke karakter van de streek. De drie heuvelbruggen van Wemmel zorgen voor een zacht glooiend reliëf, en vormen een natuurlijke grens met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Neem een lekkere picknick mee en ga op verkenning! De vele wandel- en fietsroutes die de gemeente doorkruisen bieden voor elk wat wils. Er is niets leukers dan je kinderen zien ravotten in de natuur, met een stralende lach op hun gezicht.

Wonen in deze buurt?
Vermaak voor het hele gezin

Vermaak voor het hele gezin 

Wonen in Wemmel voelt als wonen in een dorp. Gemoedelijkheid en gezelligheid worden hier hoog in het vaandel gedragen. Dat wordt nog eens onderstreept door de vele evenementen die de gemeente organiseert om je samen te brengen met andere bewoners. Trommel je familie op en schuif aan bij het gezinsontbijt in het park, of breng een bezoekje aan de traditionele jaarmarkt. Zijn je kinderen hier nog iets te jong voor? Dan vinden opa en oma het vast leuk om je kleine spruit mee te nemen naar het Babycafé.   

Wonen in deze buurt?
Van snelle hap

Van snelle hap tot culinaire uitstapjes 

Bijkletsen met je vrienden of even op adem komen na een drukke middag met je kinderen? Niets beter dan een leuk terrasje. In je nieuwe buurt heb je meer dan genoeg opties, allemaal met een eigen unieke sfeer. Na zo’n ontspannende middag heb je natuurlijk geen zin meer om te koken. Gelukkig hoeft dat hier ook helemaal niet. Je moet enkel even kiezen waar je zin in hebt: Belgische, Italiaanse of misschien wel Franse keuken? Liever iets unieker en exotischer? Wemmel en omgeving zijn werkelijk van alle markten thuis. De smaken van de wereld liggen zo op je bord. Kies gewoon een van de vele restaurants op wandelafstand van je nieuwe appartement.  

Wonen in deze buurt?
brussel-buurt

Wonen en werken 

Wonen in Wemmel is niet alleen comfortabel en gezellig, maar ook nog eens ontzettend slim. De vele bedrijven in de omgeving, de hoofdstad, het Universitair Ziekenhuis en de nationale luchthaven zorgen voor meer dan voldoende werkgelegenheid. Waar je ook werkt, je geraakt er altijd snel en eenvoudig via bus of auto. Wie in Wemmel woont brengt dus minder tijd door in de file, en meer bij vrienden of familie. En zo hoort het ook: je werkt om te leven, niet andersom.  

Wonen in deze buurt?

Onze aanpak,
Verrassend anders

Van dromen naar wonen: we begeleiden je

Je droomwoning kopen is een grote stap. Maar: je staat er niet alleen voor. We gidsen je vlot door het hele proces – met objectief advies en heldere informatie. Vertel onze adviseur je wensen en plannen. Hij of zij zoekt mee naar de woonst die perfect bij je levensstijl past – nu, maar ook morgen. Een financieringsoplossing vinden die je budget respecteert? Onze financiële expert adviseert je over woonkredieten en investeringsplannen.

Geniet van onze services
Van dromen naar wonen

Kopen in alle gemoedsrust

Een appartement kopen bij Antonissen doe je op plan, maar nooit blindelings. Daarom leiden we je rond in een volledig ingericht modelappartement waar je de sfeer kunt proeven, en de grootte, indeling en afwerking kunt zien. Zo beslis jij in alle gemoedsrust, en kun je alvast over je nieuwe stek beginnen dromen.

Geniet van onze services
Modelappartement

Persoonlijk inrichtingsadvies

Woning gekocht? Proficiat. Ook nu kun je op ons rekenen. Je Antonissen klantenbegeleider staat voor je klaar om je op-en-top modern wooncomfort nog te verhogen. Ze bespreekt de technische plannen, de inrichting van keuken en badkamer, keuze van de materialen –  alles tot en met de oplevering.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Levensbestendig wonen

Je woning moet zich aan jou aanpassen en je comfort geven in elke levensfase. Dus vragen we de architect om je woonruimte  te ontwerpen met zicht op de toekomst, en ervoor te zorgen dat alle gezinsleden hun plekje vinden en vrij kunnen bewegen. Ook buiten: waar mogelijk zorgen we voor leefterrassen, parktuinen en groenzones. In sommige projecten kunnen we het appartement op plan aanpassen voor mensen die minder goed te been zijn.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Zorgeloos verhuren

Zurenborg Poort is een slimme en duurzame investering. Op zoek naar een betrouwbare huurder? Hulp nodig bij je eerste stappen als verhuurder? Doe een beroep op de verhuurservice van onze ervaren partner. Je geeft  alle administratie en praktische beslommeringen gerust uit handen, en plukt als eigenaar zorgeloos de vruchten van je investering.

Geniet van onze services
Verhuurservice

 

Klaar om te wonen
In de gezelligste buurt van ‘t stad ?

Architect

UNAA

Regalis

Regalis is een vrijstaand 4-gevelgebouw bestaande uit een grote verscheidenheid aan appartementen, dat een hedendaagse en elegante architectuur uitstraalt. Dankzij het vrijstaand karakter van het gebouw, biedt elk appartement een verschillend zicht en oriëntatie. De gemeenschappelijke tuin laat daarenboven aan iedere bewoner toe om te genieten van een open groene ruimte.

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten in Brussel.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.