Riverside

Genieten van puur woonplezier

Riverside – Lier

verwachte oplevering

Winter 2022

 

prijzen

99

UITVERKOCHT

 

indeling

35 Appartementen

33 APPARTEMENTEN | 2 PENTHOUSES

Uitzonderlijke locatie aan het water

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement in Lier? Dan beleef je vast veel woonplezier in Riverside. Alleen al de locatie is uitzonderlijk!

  • Rustig gelegen aan de zuidrand van Lier
  • Prachtig zicht op de groene Vesten en de Grote Nete
  • Op wandel- en fietsafstand van het stadscentrum
  • Uitstekend bereikbaar en alle voorzieningen in de buurt

Ontdek nog meer onweerstaanbare kwaliteiten van dit stijlvolle woonproject aan de waterkant.

Meer info

Een hoog wooncomfort

Riverside telt 33 hypermoderne nieuwbouwappartementen en 2 sublieme penthouses, verdeeld over 2 gebouwen van elk 4 verdiepingen. Alle comfort is inbegrepen.

  • Ruime appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers
  • Afwerking met kwalitatieve materialen
  • Kamerbrede hoge schuiframen zorgen voor maximale lichtinval
  • Tuin (gelijkvloers) en terras (verdiepingen) zijn meestal zuidgeoriënteerd
  • Extra faciliteiten: gemeenschappelijke tuin, 46 ondergrondses autostaanplaatsen, 106 fietsstaanplaatsen, berging per appartement.
Meer info

Een nieuwe poort van Lier

De twee hoofdvolumes van het nieuwbouwproject aan beide kanten van de straat geven het ontwerp van Rutten & Rooze Architecten een karakteristieke uitstraling. Vanop de Vesten vormen ze een poort naar de stad. Het materiaalgebruik en kleurcontrast (witte pleister, zwarte gevelsteen en buitenschrijnwerk) accentueren die opvallende vormentaal. De ‘golfslag’ in de gevels verwijst naar het water aan de overkant. Een architecturaal pareltje!

Meer info

Toonbeeld van duurzaamheid

Dit woonproject heeft een bijzonder duurzaam karakter. Door het gebruik van innovatieve technieken voor isolatie, verwarming en ventilatie haalt het een sterke EPB-score die ruim voldoet aan de laatste normen. Fotovoltaïsche zonnepanelen leveren een deel van de energie. Domotica, zuinige huishoudtoestellen zoals recirculatiedampkappen in de keuken en groendaken maken het plaatje compleet.

Meer info

Genieten van het leven

Fijn wonen in Lierke Plezierke

Wie Lier zegt, zegt plezier. De leuke pleintjes, het vele groen op de stadsvesten en in het stadspark, de gezellige cafés en restaurants, het historisch centrum met de bekende Zimmertoren, de bruisende pleintjes en stille, romantische plekjes zoals het Begijnhof… Die rijke mix van rust en bourgondische flair maakt het fijn wonen in Lierke Plezierke.

Wonen in deze stad?

Een stad van levensgenieters

Wil je stijlvol tafelen of mag het wat losser? Zin in een terrasje of een glas wijn in een trendy winebar? Deze charmante provinciestad bedient je met zijn vele restaurants, bistro’s en delicatessenzaken op je wenken. Shoppen? Van het station over de Grote Markt tot aan de Veemarkt ontdek je tal van boetiekjes, winkelketens en hippe hotspots.

Wonen in deze stad?

Dompel je onder in de natuur

Zoek je graag de rust van de natuur op? Maak dan een wandeling in het stadspark. Dat ligt op 800 meter van Riverside. Of fiets via de Stadsvest naar natuurgebied Nazareth. Het mondingsgebied van de Grote Nete en het toekomstige landschapspark Pallieterland bieden je nog meer de kans om het ongerepte natuurschoon van de Netevallei te ontdekken.

Wonen in deze stad?

Van de school naar de sportclub

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het zou de slogan van Lier kunnen zijn. Naast een ruim educatief, historisch en cultureel aanbod kan je hier naar hartenlust aan je conditie werken. Wandelen, fitnessen, fietsen, zwemmen of een andere sport beoefenen. Je hebt mogelijkheden te over!

Wonen in deze stad?

Vlotte mobiliteit

Lier is uitstekend bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Die goede mobiliteit trekt aan. Wie werkt in de regio kan van hieruit makkelijk naar Antwerpen en Mechelen, Brussel en Hasselt. Door de vernieuwing van de ring (op nauwelijks 2 minuten van Riverside) verloopt de lokale doorstroming al even vlot.

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Heb je interesse in een appartement of nieuwbouwwoning in woonproject Riverside in Lier? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 640 appartementen gerealiseerd in Antwerpen, Brussel en het Groothertogdom Luxemburg en met 900 appartementen in ontwikkeling is Antonissen Project Development een zeer ervaren speler op de Vlaamse, Brusselse en Luxemburgse woningmarkt. Daarbij onderscheiden we ons door onze focus op het opwaarderen van bestaande sites in een stedelijke context, met oog voor duurzaam wonen en een hoge levenskwaliteit.

Geniet van onze services
Antonissen project

Aparte visie

Riverside weerspiegelt onze visie op bouwen en wonen in een stedelijke context. We proberen altijd, vanuit ons hoofdkantoor op het Antwerpse Eilandje, projecten te realiseren in een opkomende buurt met het potentieel van een A-locatie. Zoals hier. We snijden daarbij liever geen bestaande groene ruimte aan maar geven de voorkeur aan het opwaarderen van verouderde gebouwen tot kwalitatieve appartementen met creatie van extra groen en een goede bereikbaarheid. Stijlvolle nieuwbouwprojecten met net dat tikkeltje meer.

 

 

Geniet van onze services
Levensbestendig

Duurzame aanpak

Duurzaamheid en dynamiek staan centraal in alles wat we ondernemen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners garanderen we klanten en investeerders dat hun woning ook morgen meerwaarde heeft. Rode draad hierin is de extra aandacht voor duurzame materialen, energiezuinigheid en milieu. Zo werken we met ons team van gepassioneerde medewerkers – ieder vanuit zijn expertise – continu aan de optimalisering van jouw toekomstig wooncomfort.

 

Geniet van onze services
Modelappartement

Persoonlijke begeleiding

Van de aankoop tot de afwerking van je appartement staan we je met raad en daad bij. Onze real estate adviseur helpt je bij het scherpstellen van je behoeftes en biedt je gericht aankoopadvies. Appartement gevonden? Onze financieel expert zoekt met je mee naar de juiste financiering, zowel voor bewoners als voor investeerders. In het modelappartement ervaar je de graad van afwerking en kan je de door ons gebruikte materialen zien en voelen. Daarbovenop krijg je nog twee uur gratis advies van onze interieurstyliste. Zullen we eens praten over je appartement in Riverside?

 

 

Geniet van onze services

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.