Vancouver

Een ode aan woonkwaliteit in Brussel

Vancouver – Sint-Lambrechts-Woluwe

 

 

verwachte oplevering

Bij levering0

prijzen vanaf

170.000 EUR

appartementen

103

4 penthouses | 1 commerciële ruimte

Toplocatie om te wonen

Residentie Vancouver ligt aan de Marcel Thiry-laan in Sint-Lambrechts-Woluwe, een buurt in volle ontwikkeling. Bedrijven trekken er weg. Residentiële woonprojecten komen in de plaats. De rust, het open en groene karakter, de uitstekende verbindingen, de nabijheid van alle mogelijke voorzieningen… vlak bij het centrum. Dit is een toplocatie om te wonen!

Meer info

Hypermodern, slim en comfortabel

Het vroegere kantorencomplex wordt opgemaakt tot een hypermoderne residentie met architecturale allures. De 107 studio’s, appartementen (tot 4 slaapkamers) en penthouses, verdeeld over 5 verdiepingen, worden optimaal ingedeeld en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Ze bieden een hoogstaand wooncomfort, zijn voorzien van een geïntegreerd domoticasysteem en beschikken over een berging in het appartement én ondergronds.

Meer info

Duurzaam karakter

Bij de reconversie van het gebouw staat duurzaamheid centraal. Elk appartement is optimaal geïsoleerd en voldoet aan de ‘Passif-2015’ energienormen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De elektriciteit wordt deels gehaald uit zonne-energie. De zonnepanelen worden omgeven door een groendak. Er zijn 117 autostaanplaatsen én voldoende oplaadpalen voor elektrische wagens én fietsen.

Meer info

Aangename omgeving

Residentie Vancouver is omgeven door groen. De appartementen op het gelijkvloers hebben elk hun eigen tuin. De groene binnentuin zorgt voor extra privacy ten opzichte van het aanpalende gebouw. De beplanting blijft overal laag om het zicht vanuit de leefruimtes naar buiten niet te hinderen. Op je zuid-gerichte terras is het dan ook heerlijk genieten van de middagzon.

Meer info

Genieten van groen en gezelligheid

Zalige rust

De buurt rond de Marcel Thiry-laan toont hoe veilig, sereen en proper Brussel kan zijn. Ver van de ratrace hangt hier een zalige rust. Sint-Lambrechts-Woluwe telt dan ook tal van parken (Roodebeekpark, Georges Henripark, Maloupark, Bronnenpark, de Tombergtuin…). Daarnaast kan je ook heerlijk ontspannen in cultuurcentrum Wolubilis of de Cook&Book restoboekenwinkel.

Wonen in deze stad?

Shop & dine

Na het werk nog naar de winkel? De Cora hypermarkt of, iets exclusiever, Rob’s Gourmet Market liggen om de hoek. En nog een tip: de markt op het Sint Lambertusplein. Daar kan je elke zaterdagvoormiddag terecht voor verse groenten en fruit en elke eerste zondag van de maand voor een van de grootste rommelmarkten van Brussel.

Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Woluwe Shoppingcenter en de Cameleon outlet store.

Ga je liever uit eten? In Sint-Lambrechts-Woluwe vind je hippe bars (36 Baronomie, Le Jardin de Nicolas,…) naast Italiaanse resto’s (Da Mimmo, Al Piccolo, Le Coq en Pâte,…), gastronomische toppers (check Le Moulin De Lindekemale) en fijne culinaire adresjes (o.a. Jules et Charles).

 

Wonen in deze stad?

Sport en fitness

Wil je in topvorm blijven? Fitnesscentra genoeg in de buurt. Maar je kan voor je dagelijkse dosis beweging ook naar Sportcentrum Mounier of het Fallonstadion. En waarom geen lid worden van hockeyclub La Rasante of lekker relaxen in Aspria Royal La Rasante, het Poseidon zwembad en de Yoga Loft?

Wonen in deze stad?

Scholen à volonté

In de omgeving van Residentie Vancouver heb je tal van scholen: de Europese school van Brussel II, de International Montessori School, het Angelusinstituut en de Prinses Paola school aan het Roodebeekpark. Voor kleuter- en basisonderwijs is er de Floralia school. Opvang nodig? Crèche Baby House, Nursery Princess Paola, Crèche Les Marmots en andere kinderdagverblijven liggen op wandelafstand.

Wonen in deze stad?

Vlotte verbindingen

Gelegen tussen de E40 en de Woluwelaan, is Sint-Lambrechts-Woluwe uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer sta je zo in het centrum van de stad, op de luchthaven of aan de Europese instellingen en de NAVO. Ben je met de wagen? De aansluiting op de grote verkeersassen is nergens beter in Brussel. Die vlotte mobiliteit schakelt de levenskwaliteit in een hogere versnelling… en dat trekt een specifiek, hoger opgeleid publiek aan dat op zoek is naar hoogstaand wooncomfort. Expats, diplomaten, lobbyisten … ze komen en wonen hier graag.

Wonen in deze stad?

Wij nemen
je project ter harte

Welkom bij Antonissen

Heb je interesse in een appartement in Residentie Vancouver? Bij ons ben je in goede handen. Met meer dan 620 appartementen gerealiseerd in Antwerpen en Brussel en met 900 appartementen in ontwikkeling is Antonissen Project Development een zeer ervaren speler op de Vlaamse, Brusselse en Luxemburgse woningmarkt. Daarbij onderscheiden we ons door onze focus op het opwaarderen van verouderde gebouwen in een stedelijke context, met oog voor duurzaam wonen en een hoge levenskwaliteit.

 

Geniet van onze services

Investeren om te verhuren? Slim!

Sint-Lambrechts-Woluwe telt een groot aantal ambassades en internationale bedrijven. Samen met de uitstekende bereikbaarheid en de aanwezigheid van alle mogelijke voorzieningen heeft deze gemeente alles om investeerders in kwaliteitsvastgoed te verzekeren van een constante verhuur. Wist je trouwens dat Sint-Lambrechts-Woluwe na Sint-Pieters-Woluwe de gemeente met de hoogst gemiddelde huurprijs is?

Geniet van onze services

Verhuren zonder stress? Nog slimmer!

Verhuren zonder zorgen? Dat kan! Via een rentmeesterschap-formule geef je alle stress die een verhuring met zich kan meebrengen uit handen. De bezoeken aan het pand, de controles, technische problemen, de hele administratie zoals de briefwisseling met de huurders, onderhoudsattesten van de verwarmingsinstallatie, de brand- en huurdersaansprakelijkheidsverzekering en eventuele schadegevallen. Via rentmeesterschap wordt élk aspect van het beheer van je appartement voor jou verzorgd. De ‘rentmeester’ treedt op als ‘verhuurder’ in jouw plaats. Jij moet je van niets aantrekken en alleen genieten. We geven je graag meer toelichting bij deze formule.

Geniet van onze services

Vincent Dehon

GS3 Architectes Associés

“Wat voorheen een ontoegankelijk, gesloten en geïsoleerd gebouwenblok was dat een stijlbreuk vormde met de rest van de buurt, is omgevormd tot een groen en gevarieerd, stedelijk woon- en werkproject dat zich opent naar de straat en de buurt.”

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.