Vive Verde

Vive Verde

Rust in het hart van de stad

Vive Verde combineert rust met bedrijvigheid. U woont in een binnenperceel op 10 minuutjes van hartje Brussel. Temidden van dit unieke domein met grote tuinen en een waterpartij vindt u 48 appartementen en 8 woningen.

icon_location

 

Ideale ligging

Woon op een steenworp van de Brusselse stadskern.

 

Groen

Kijk vanop uw terras naar een park vol bomen en water.

icon_lightbulb

 

Stijlvol wonen

Comfortabel en ruim genoeg voor een gans gezin.

Vlakbij… alles

Vanuit uw nieuwe woning of appartement wandelt u naar de nieuwe exposites in de Heyzelpaleizen. De Brusselse binnenstad is maar een handvol metrohaltes weg. Of tien minuutjes met de auto. Toch hoort u ’s ochtends vogels, geen wagens.

100% Privacy

Alle appartementen en woningen zijn uitsluitend toegankelijk via een private weg. Volg deze, en u belandt in een groene microwijk waar grote tuinen en een waterpartij het uitzicht vormen. Een mooi contrast met de grootstedelijke troeven.

Stijlvol wonen

Bij Antonissen gebruiken we uitsluitend duurzame materialen. Witschakeringen geven uw appartement een tijdloze en stijlvolle aanblik. Hetzelfde effect krijgt u binnenin. Het interieur is heerlijk ruim en comfortabel. Alles om luxueus te leven.

Bekijk de projectvideo

Naast haar universitair ziekenhuis biedt Jette plaats aan rustige parken. De deelgemeente is een groene long waar Vive Verde een natuurlijke aanvulling op vormt.

Wenst u meer informatie over dit appartement dat te koop is in Jette? Onze adviseurs maken graag tijd voor u!

Vraag meer info

Volg uw werf

 

Benieuwd naar onze graad van afwerking?
Bezoek vrijblijvend ons modelappartement en overtuig uzelf.
Vraag meer informatie