Vive Verde

Een groene oase nabij
het bruisende hart van Brussel

VIVE VERDE – JETTE

Ruim, licht en voor elk wat wils 

Vive Verde is een uniek woonproject aan de noordrand van Brussel, waar rustgevend groen en het stadse leven hand in hand gaan. Elke woning is ruim, licht en gezellig. Dat wil echter niet zeggen dat ze hetzelfde zijn. Door de ruime keuze aan appartementen vindt iedereen hier beslist het ideale warme nest: van jong tot oud en van grote tot kleine gezinnen. 

Meer info

Een stijlvol en warm thuis  

Je komt thuis na een drukke werkdag, stapt je appartement binnen en ademt diep in. Alle stress glijdt eindelijk van je af, terwijl je geniet van het zonnetje en de groene omgeving. Koelt het af? Dan kom je ook binnen helemaal tot rust dankzij de warme kleuren. Je luxueuze appartement is tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen. Bovendien geven de grote ramen, het vele licht en de optimale indeling je een heerlijk gevoel van ruimte. Verandert je levensstijl of gezinssituatie? Dan past de functionele ruimte zich daar moeiteloos op aan.  

Meer info

Kom tot rust in het groen 

Je zit vlakbij de bedrijvige hoofdstad, maar woont heerlijk rustig en privé doordat het pand enkel bereikbaar is via een private weg. Daar rijden trouwens geen auto’s, want die staan veilig in de ondergrondse parkeergarage. In het afgesloten binnenperceel knoop je gezellig een gesprek aan met je buren. Liever even alleen zijn? Vlei je dan neer op een van de vele bankjes en geniet van de bomen die zachtjes ritselen in de wind, het kabbelende geluid van de waterpartij en de grote, groene tuinen.  

Meer info

De ideale ligging, zonder drukte 

Ben je tot rust gekomen in je comfortabele appartement, midden in het groen? Zijn je batterijen weer opgeladen? Stort je dan opnieuw vol overgave in het bruisende stadsleven. Slechts een handvol metrohaltes staan tussen jou en het hart van de mooie hoofdstad. Zin in een verdere verplaatsing? Binnen 5 minuten ben je op de ring; de poort naar de rest van België.  

Meer info

 Jette: van alle markten thuis 

Heizelpaleizen

Cultuur opsnuiven  

Ben jij een echte cultuur-junkie? Dan haal je hier je hart op! Vanuit je nieuwe appartement wandel je op je gemak naar de Heizelpaleizen, waar je de nieuwste exposities bewondert. Energie over voor nog meer vertier? Breng dan een bezoekje aan het Théâtre du Copeau. Als je het liever wat rustiger aan doet snuister je door de boeken in de bibliotheek van Laken of ga je een film zien in de Kinepolis. Laat jezelf meeslepen door de wildste verhalen en de wondere werelden van de beste schrijvers en regisseurs.

Wonen in deze buurt?
viveverde

Winkelen  

Als je dol bent op winkelen word je beslist verliefd op deze omgeving. Speur naar unieke spulletjes voor je interieur in TROC, of maak je woonst nóg warmer met een boeket bloemen van Racine. Een leuk uitstapje doen met je kinderen? Neem ze dan mee naar een van de vele rommelmarkten. Hier vind je de meest unieke koopwaar, en telkens voor een zacht prijsje. Na afloop wandelen jullie nog even naar de wijkmarkt en halen jullie alvast heerlijk verse groenten voor het avondeten.

Wonen in deze buurt?
vive verde

Eet naar hartenlust 

Wonen in Jette is luxe, ook wat eten en drinken betreft. Ben je een echte fijnproever? Trek dan je mooiste kledij aan en spendeer een romantisch avondje met je partner bij Wine in the City. De heerlijke combinatie van lokale seizoensgroenten en de beste wijnen leverde dit restaurant inmiddels zelfs een Michelinster op. Liever iets Aziatisch? Dan is het Thaise restaurant Krob Khun absoluut een aanrader. In Jette is er echt voor elk wat wils, want de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Waar je ook zin in hebt, je vindt het dicht bij huis.

Wonen in deze buurt?
vive verde

De perfecte school binnen handbereik  

Heb je kinderen? Dan is dit woonproject ideaal gelegen. Nergens in Brussel vind je meer topscholen per vierkante meter: het Sint-Pieterscollege, het Maria Assumptalyceum, het Jan Van Ruusbroeckcollege, de Europese School, Institut Maris Stella… Welke school je ook kiest, ze zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar per bus of auto. Zijn je kinderen nog te jong om naar school te gaan? Vertrek dan met een gerust hart naar je werk nadat je ze hebt afgezet aan kinderdagverblijf Harlekijntje.

Wonen in deze buurt?

Onze aanpak,
Verrassend anders

Van dromen naar wonen: we begeleiden je

Je droomwoning kopen is een grote stap. Maar: je staat er niet alleen voor. We gidsen je vlot door het hele proces – met objectief advies en heldere informatie. Vertel onze adviseur je wensen en plannen. Hij of zij zoekt mee naar de woonst die perfect bij je levensstijl past – nu, maar ook morgen. Een financieringsoplossing vinden die je budget respecteert? Onze financiële expert adviseert je over woonkredieten en investeringsplannen.

Geniet van onze services
Van dromen naar wonen

Kopen in alle gemoedsrust

Een appartement kopen bij Antonissen doe je op plan, maar nooit blindelings. Daarom leiden we je rond in een volledig ingericht modelappartement waar je de sfeer kunt proeven, en de grootte, indeling en afwerking kunt zien. Zo beslis jij in alle gemoedsrust, en kun je alvast over je nieuwe stek beginnen dromen.

Geniet van onze services
Modelappartement

Persoonlijk inrichtingsadvies

Woning gekocht? Proficiat. Ook nu kun je op ons rekenen. Je Antonissen klantenbegeleider staat voor je klaar om je op-en-top modern wooncomfort nog te verhogen. Ze bespreekt de technische plannen, de inrichting van keuken en badkamer, keuze van de materialen –  alles tot en met de oplevering.

Geniet van onze services
Interieuradvies

Levensbestendig wonen

Je woning moet zich aan jou aanpassen en je comfort geven in elke levensfase. Dus vragen we de architect om je woonruimte  te ontwerpen met zicht op de toekomst, en ervoor te zorgen dat alle gezinsleden hun plekje vinden en vrij kunnen bewegen. Ook buiten: waar mogelijk zorgen we voor leefterrassen, parktuinen en groenzones. In sommige projecten kunnen we het appartement op plan aanpassen voor mensen die minder goed te been zijn. Zo verplaats jij je comfortabel – ook met rolstoel of rollator.

Geniet van onze services
Levensbestendig

Zorgeloos verhuren

Vive Verde is een slimme en duurzame investering. Op zoek naar een betrouwbare huurder? Hulp nodig bij je eerste stappen als verhuurder? Doe een beroep op de verhuurservice van onze ervaren partner. Je geeft  alle administratie en praktische beslommeringen gerust uit handen, en plukt als eigenaar zorgeloos de vruchten van je investering.

Geniet van onze services
Verhuurservice

Architect

Marco Pizzuti

Vive Verde

"Voor het project « VIVE VERDE » hebben wij een synthese tussen de stedelijke ruimte en de natuurlijke ruimte uitgewerkt. De nobele materialen, de mix van woontypologieën en de private en gemeenschappelijke tuinzones die het project begeleiden, zijn de belangrijkste troeven van een zeer gewilde stedelijke architectuur. Wij hebben een echte oase van rust ontworpen waarin de bouwvolumes versmelten met de gezellige en groene binnentuin."

Ander project? Is dit toch niet wat je zoekt? Geen paniek. Ontdek onze andere projecten.

Hoever staat de werf? Elke 3 maanden gaat onze huisfotograaf langs al onze werven zodat jij op de hoogte kan blijven van alle vorderingen.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit project.