Zurenborg Poort

Zurenborg Poort

Prestigieus en duurzaam nieuwbouwproject in één van de gezelligste wijken van Antwerpen

icon_location

Toplocatie

Kijk door het raam en u waant zich in de natuur. Stap buiten en u bevindt zich middenin de bruisende metropool Antwerpen centrum en vlakbij Berchem station.

Tijdloze architectuur

4 woningen en 71 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en commerciële ruimtes op het gelijkvloers. Naadloos geïntegreerd in de typische bouwstijl van de 19de eeuw.

Optimaal wooncomfort

Ruimte en licht krijgen vrij spel dankzij de grote schuiframen. Alle appartementen beschikken over een ruim terras. De achtergevel kijkt uit op Zurenborg, is zuidwest georiënteerd en biedt zicht op een gemeenschappelijke groenzone.

Dageraadplaats

Een stukje geschiedenis

Uw woning of appartement is gelegen aan de Plantin en Moretuslei in de historische wijk Zurenborg, sinds 1984 een beschermd stadsgezicht. Wandel door gezellige straten zoals de Cogels-Osylei met historische gebouwen in Art Nouveau en u waant zich in de 19de eeuwse Belle Epoque. De buurt heeft gezellige pleintjes zoals de Dageraadplaats. Je kan lekker eten en drinken in de vele restaurants en cafés.

Hedendaagse nieuwbouw

Zurenborg Poort is een hedendaags nieuwbouwproject met al het wooncomfort dat u nodig heeft. U kiest de afwerking en inrichting en wij bouwen een woning op maat van uw behoeften en leefgewoonten. Ook het samenvoegen van appartementen is mogelijk.

Voor de slimme investeerder

Dankzij de unieke locatie en de hoge kwaliteitsnormen is een woning of appartement in Zurenborg Poort een zorgeloze investering. In Antwerpen is de vraag momenteel groter dan het aanbod. De waarde van uw vastgoed zal de komende jaren dus alleen maar toenemen.

Bekijk de projectvideo

Prestigieus en duurzaam nieuwbouwproject in één van de mooiste wijken van Antwerpen.

Wenst u meer informatie over dit project dat te koop is in Antwerpen?
Onze adviseurs maken graag tijd voor u!

Vraag meer info   Volg uw werf

Zurenborg Poort komt tot stand door de samenwerking met Quares.

 

Benieuwd naar onze graad van afwerking?
Bezoek vrijblijvend ons modelappartement en overtuig uzelf.
Vraag meer informatie