Totaalbegeleiding

Ons gedreven team staat
klaar om het verschil te maken

Persoonlijke service? We begeleiden je van A tot Z

Van kijken tot kopen

Jouw real estate adviseur: woonadvies op maat 

Een appartement kopen is altijd een grote stap. Zijn je woonwensen van vandaag over vijf jaar nog relevant? Wat moet de buurt je te bieden hebben? Hoe evolueert je gezinssituatie? Onze real estate adviseur helpt je met het scherpstellen van je behoeftes, en biedt je een gericht aankoopadvies. Samen met jou gaat hij op zoek naar een appartement dat helemaal aan je wensen beantwoordt, nu maar ook morgen.

Interieuradvies

Jouw financieel expert: fiscaal en kredietadvies 

Of je nu bewoner of investeerder bent: je garandeert graag de meerwaarde van je aankoop. Daarom realiseren we bij Antonissen projecten met een focus op woonkwaliteit. Bovendien begeleiden we je bij je investering met een waterdicht financieringsplan. Onze financiële expert staat voor je klaar met advies over een passend woonkrediet en juiste financieringsmogelijkheden, haalbaar binnen je budget.

Van kopen tot wonen of verhuren

Jouw klantenbegeleidster: een steun en toeverlaat

Een op-en-top modern wooncomfort? Dat verzekert je Antonissen-klantenbegeleidster. Ze bespreekt met jou de technische plannen, de inrichting en afwerking van keuken en badkamer, de keuze van materialen – alles tot en met de oplevering. Zo ontpopt ze zich tot een objectief aanspreekpunt tussen jou en de aannemer of materiaalleveranciers. In ons modelappartement krijg je de kans de graad van afwerking te ervaren en de gebruikte materialen te zien en voelen.

Inrichtingsadvies

Jouw verhuurservice: hulp bij verhuring

Je investering verhuren doe je niet zomaar van vandaag op morgen. Stel je je appartement of je ondergrondse parkeerplek graag te huur, dan kun je rekenen op een vakkundige begeleiding van onze bekwame partner. Als ervaren speler neemt hij je alle administratieve en praktische zorgen uit handen. Dat gaat van het opstellen van correcte verhuurcontracten tot het vinden van geschikte huurders. Als eigenaar pluk je zo zorgeloos de vruchten van je nieuwe investering.

Het mobiel kantoor van Antonissen gaat met je mee

Verkoopcontainer van Antonissen.

Ontdek onze projecten Benieuwd naar de openstaande projecten van Antonissen? Ontdek onze projecten in de regio Antwerpen en Brussel.

Bekijk onze realisaties Benieuwd naar wat Antonissen al gerealiseerd heeft? Ontdek hier onze afgeleverde projecten.

Afspraak maken? We komen met plezier tot bij je thuis en brengen al je wensen in kaart. Je hoeft zelfs de zetel niet uit.