Vastgoedgids Investeren

Je gratis vastgoedgids
voor een slimme investering

Een wegwijzer voor je vastgoedplan

Een investering in vastgoed? Slim gezien. Maar bij een aankoop van vastgoed sta je voor heel wat opties. Waar koop je? Wie worden je huurders? Welke kosten maak je? Hoe ga je alles beheren? Maar ook: wat zijn je investeringsdoelen en verwachtingen – op korte of langere termijn? Onze vastgoedgids loodst je trefzeker door dat doolhof heen. Tot bij het appartement in je favoriete straat. Zelfs tot aan het bordje ‘Verhuurd’, als je dat wenst.

grand-yard

Daarom investeer jij in vastgoed

Het is niet anders: je spaarboekje brengt al een hele tijd nauwelijks meer op. Als belegger ga jij dus op zoek naar een veilige manier om je geld te laten renderen. Vastgoed blijft dan een betrouwbare en verstandige investering. Woningen stijgen nog altijd in waarde met de tijd. En in tegenstelling tot aandelen zijn huurinkomsten niet beweeglijk. Je mag rekenen op een maandelijks vast extra inkomen. Bovendien, tegen de huidige voorwaarden brengt lenen meer op dan het kost. Eerlijk? Wie weloverwogen investeert in vastgoed, wint altijd.

ZURENBORG-POORT-HEADER

Investeren met kennis van zake?

Als ervaren projectontwikkelaar kent Antonissen de vastgoedmarkt door en door. We volgen alle evoluties op de voet. Onze financiële experts weten precies hoe prijzen zich ontwikkelen. Ze zijn ook vertrouwd met de factoren die het rendement van een investering bepalen. Onze vastgoedgids vertelt je heel concreet hoe je de waarde van je pand kan verzekeren. En wat voor jou de beste manier is om te verhuren. Dat zijn inzichten die we graag delen. Want wie goed geïnformeerd is, neemt beslissingen in alle rust. Meer informatie? Dat kan tijdens een geheel vrijblijvend gesprek.

 

groendael-slideshow-5

Ontdek onze projecten Benieuwd naar de openstaande projecten van Antonissen? Ontdek onze projecten in de regio Antwerpen en Brussel.

Bekijk onze realisaties Benieuwd naar wat Antonissen al gerealiseerd heeft? Ontdek hier onze afgeleverde projecten.

Afspraak maken? We komen met plezier tot bij je thuis en brengen al je wensen in kaart. Je hoeft zelfs de zetel niet uit.