Vastgoedgids – Investeren

Ontdek in deze gids

Waarom investeren in vastgoed?

Net als een smartphone en een auto zien we vastgoed als iets wat we bezitten. Met vastgoed heb je andere opties. Het kan meer zijn dan een bezitting.

Waar op letten? Is alle vastgoed ‘vast goed’?

Wat maakt dat u best voor een bepaald segment kiest? Dat is afhankelijk van de motieven die u als investeerder nastreeft. Bij uw selectie is het belangrijk dat u altijd uw investeringsmotieven voor ogen houdt.

Wat met het beheer van mijn vastgoed investering?

Er zijn ruwweg twee mogelijkheden voor het beheer van uw vastgoed: ofwel doet u het in eigen beheer, ofwel besteedt u het uit.

Investeren in vastgoed vandaag

Met de huidige lage rentevoeten is vastgoed vandaag een verstandige investering.
Vastgoed is een zeer verstandige investering. Met de huidige lage rentevoeten op spaarboekjes zoeken meer en meer beleggers naar een winstgevende en veilige optie. Door te investeren in vastgoed, stelt u uw financiële toekomst veilig. Het is een rendabele manier om uw geld te beleggen. Enerzijds stijgt uw investering in waarde, en anderzijds hebt u een maandelijks rendement door uw eigendom te verhuren.
Steendok ebook
Cadixdok ebook

Onze kennis voor uw vastgoedinvestering

Als projectontwikkelaar volgt Antonissen de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt op de voet. Vanuit die ervaring willen we in deze whitepaper onze inzichten delen met investeerders. In deze gids tonen we aan waarom vastgoed vandaag nog steeds een zeer solide en rendabele investering is. We gaan kijken naar de factoren die het rendement en de prijsontwikkeling bepalen. Daarnaast geven we ook een overzicht van de verschillende opties die er zijn binnen opbrengstvastgoed. Tot slot gaan we dieper in op het beheer: wat is voor u de beste manier om uw vastgoed te verhuren en de waarde van het pand te behouden?

Ontvang je gratis investeringsgids

Geef je e-mailadres op en we versturen hem meteen.

  • De vastgoedgids wordt naar uw emailadres verstuurd.