Appartement te koop in Brussel

Appartement te koop in Brussel

Wonen in Brussel? Vlak bij het centrum en toch ver weg van de drukte van de hoofdstad? Groen en rustig gelegen, maar vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen? We speuren tot we de beste locaties voor je vinden. Zijn we zeker dat de plek aan alle voorwaarden voldoet? Dan starten we met de bouw van jouw penthouse, gelijkvloers appartement of studio. Benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten in Brussel?

  • Les Pierreries, Laken – Beleef vanuit je appartement in het groene Laken de rust én ambiance van Brussel.
  • Laurelle, Laken – 38 appartementen (en 4 penthouses) te koop in een Brussels woonproject met een uitgesproken residentieel karakter.
  • Les Emeraudes, Sint-Pieters-Woluwe – Wondermooie appartementen met grote leefruimtes, veel lichtinval en omringd door groen. Da’s wonen in Brussel!
  • Residentie Regalis, Wemmel – Stijlvolle appartementen mét grote tuin en terras te koop. Fiscaal interessante investering, ideaal voor singles, koppels en gezinnen met kinderen.
  • Vancouver, Sint-Lambrechts-Woluwe (coming soon) – Ruime eigentijdse appartementen in de residentiële rand rond Brussel, vlak bij de NAVO en de Europese instellingen.

 

Waarom een appartement kopen in Brussel?

Wie zegt dat een comfortabele woning, een penthouse of gelijkvloers (gezins)appartement niet te vinden is in of vlak bij de hoofdstad? Met onze nieuwbouwprojecten bieden we je een in de regio Brussel ruime appartementen of studio’s te koop. Alle nieuwbouwappartementen zijn bovendien heel duurzaam gebouwd met de nieuwste technieken. De thermische isolatie en energieprestaties zijn dus uitstekend. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Brussel: het hart van Europa

Met zijn centrale ligging is Brussel voor veel internationale bedrijven een perfecte locatie om een filiaal te hebben. Ook de NAVO en de Europese wijk zorgen voor heel wat bedrijvigheid en werkgelegenheid. Brussel telt meer dan een half miljoen werknemers. En die willen liefst in of rond de hoofdstad wonen. Een ideale locatie dus om in vastgoed te investeren en te verhuren. Antonissen Development Group biedt dan ook heel wat nieuwbouwprojecten aan in en rond Brussel: van Laken tot Sint-Pieters-Woluwe.

Appartement te koop Brussel (op toplocatie)

Projectontwikkelaar Antonissen Development Group heeft jarenlange ervaring in de realisatie van nieuwbouwprojecten op toplocaties in en rond de grote steden. Bij de keuze van bouwgronden wordt telkens rekening gehouden met de omgeving: is die interessant

voor koppels en gezinnen met kinderen? Zijn er in de buurt winkels, horeca en openbaar vervoer? Allemaal zaken die een aangename levenskwaliteit garanderen voor wie wil wonen in Brussel.

Zoek je een appartement te koop in Brussel, maar heb je je droomproject nog niet gevonden? Contacteer ons voor onze toekomstige projecten.

Vraag meer info

 

Investeren in Vastgoed?
Antonissen zorgt voor jouw meerwaarde
Slim investeren