Home

Rustig wonen midden in een park

EEN ODE AAN WOONKWALITEIT IN BRUSSEL

ZICHT OP DE TOEKOMST

Je verborgen tuin
in ‘t Stad

Trendy wonen in het
historisch hart van Kortrijk

Antonissen, verrassend anders.

Antonissen heeft een aparte en unieke visie op bouwen. We selecteren stedelijke locaties met een A-potentieel en geven bestaande gebouwen een kwalitatief en toekomstgericht karakter, toegankelijk voor iedereen. Zo creëren we een duurzame meerwaarde voor zowel bewoner als investeerder, en een nieuwe groene dynamiek voor de buurt.

> Bekijk al onze projecten

actief sinds

2009

 

verkochte appartementen

620

 

appartementen in ontwikkeling

850

 

Bouwen aan een meerwaarde

Als dynamisch (familie)bedrijf doen wij er alles aan om een meerwaarde te bieden voor jou én de buurt. Wij bouwen voor je toekomst en streven naar een kwalitatief resultaat en een duurzaam rendement. Met respect voor mens en milieu. Dit is al meer dan 10 jaar de sleutel tot ons succes.

Investeren in duurzaam vastgoed loont de moeite. Energie-efficiëntie en solide materialen zijn op lange termijn zowel economisch als ecologisch voordelig. Bij Antonissen gebruiken we principes en technieken van lage-energiewoningen in al onze projecten.

Meer info

Samen verleggen we grenzen voor jou

Om je altijd opnieuw te inspireren met sprankelende woonprojecten, blijven wij bij Antonissen innoveren. En dat doen we niet alleen. We vertrouwen daarvoor op de expertise van onze partners: architecten, aannemers en leveranciers van bouwmaterialen die onze aparte visie en passie delen, actief met ons meedenken, oog hebben voor detail en hun professionaliteit en creativiteit graag vertalen in projecten met net dat tikkeltje meer.

Alleen door samen met solide en vooruitziende partners de lat hoog te leggen, slagen we erin jouw verwachtingen nog te overstijgen.

Meer info

Slim appartement

In het wonen van morgen gaan duurzaamheid en comfort hand in hand. En ook daar bieden wij je meerwaarde door onze appartementen slim te maken en onze projecten uit te rusten met de modernste technologie en domotica.

Vanop je smartphone of tablet kan jij moeiteloos zien wie er aan de voordeur staat. Je verleent de bezoeker toegang zonder op te moeten staan. Net zo eenvoudig bedien en dim je zelf de verlichting om de sfeer van jouw appartement precies te hebben zoals jij dat wil. Bij het verlaten van je woning worden alle lichten automatisch uitgedaan en gaat de verwarming wat lager. Je vertrekt zorgeloos en verspilt geen energie.

Meer info
Slim appartement

Wij staan dicht bij jou

Je koopt of bouwt niet elk jaar een nieuwe woning. Bij Antonissen kan je rekenen op advies en begeleiding bij de aankoop, de inrichting en eventuele verhuur. Met transparante informatie en open communicatie ben je altijd zeker en gerust.

We gaan zelfs een stapje verder. Zo kun je rekenen op een complete begeleiding tijdens het hele aankoopproces. Een adviseur analyseert jouw wensen en zoekt mee naar het juiste appartement voor jou. Onze eigen financiële expert adviseert je over woonkredieten en investeringsplannen.

Meer info
Dicht bij u

Bezoek ons modelappartement

Het is niet eenvoudig om een appartement te kopen dat jij alleen op papier hebt gezien. Daarom kun je bij Antonissen altijd een modelappartement bezoeken. Zo kan je zelf de grootte, indeling en afwerking ervaren en voelen. Met een realistisch beeld van jouw droomappartement maak je een gefundeerde keuze.

Meer info
Modelappartement

Persoonlijk inrichtingsadvies

Na de aankoop, loodst onze klantenbegeleidster je door elke fase: bespreking van de technische plannen, inrichting van keuken en badkamer, keuze van de materialen, tot en met de oplevering. Zelfs na de ingebruikname kan je bij haar terecht met al je vragen en opmerkingen.

Meer info
Inrichtingsadvies

Zorgeloze verhuurservice

Vastgoed kopen in de stad is een slimme en duurzame investering. Antonissen kan je bovendien begeleiden bij het vinden van een geschikte huurder. Een verhuurdienst neemt alle administratie en praktische beslommeringen voor haar rekening. Een investering zonder zorgen voor jou als eigenaar.

Meer info
Levensbestendig

Investeren in vastgoed
bij antonissen zit je goed

CEO

Sven Potvin

Antonissen Development Group

"Het mooie aan de vastgoedwereld is dat je continu de dromen van mensen tracht te realiseren."

Ontdek alle projecten Benieuwd naar de openstaande projecten van Antonissen? Ontdek onze projecten in de regio Antwerpen en Brussel.

Bekijk onze realisaties Benieuwd naar wat Antonissen al gerealiseerd heeft? Ontdek hier onze afgeleverde projecten.

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de projecten of de werking van Antonissen Development Group.