Bouwgrond verkopen? Antonissen Development is jouw betrouwbare partner

Wil je graag een bouwgrond verkopen aan een betrouwbare partij? Dan is Antonissen je partner! Wij zijn steeds op zoek naar grond vanaf 2500 m² in de regio Vlaanderen, Brussel, Luxemburg of Nederland.

 

Contacteer ons

 

Antonissen Development Group is residentieel vastgoedspecialist. Wij ontwikkelen duurzame projecten in of vlakbij grote steden en/of dorpen. Duurzame materialen en zorgvuldige ruimtelijke planning zijn daarbij een must. Als projectontwikkelaar willen wij meebouwen aan een milieubewuste samenleving.

Grond verkopen? Ons aanbod:

Om onze visie te realiseren zoeken wij bouwgronden of terreinen van minimaal 2500 m² groot. Ga je jouw bedrijf stopzetten of ben je eigenaar van een leegstaand gebouw? Ook dan zijn we geïnteresseerd.

 

  • Wij zijn een solide speler op de vastgoedmarkt en bieden steeds een marktconforme prijs voor grond met goede meerwaarde.
  • Wij zorgen voor een correcte administratieve afhandeling van de verkoop en een stipte naleving van de gemaakte afspraken.
  • Wij behandelen elk dossier met de nodige discretie.

  Wens je jouw eigendom nog enkele jaren te houden, alvorens te verkopen? Geen probleem. We bespreken nu al de verkoopsovereenkomst en plannen de eigenlijke verkoop later in.

Grond verkopen

Bouwgrond verkopen aan projectontwikkelaar

Gronden verkopen

bouwvakkers

Bouwgrond verkopen aan Antonissen Development: hoe gaat dat in zijn werk?

Je bezorgt ons eerst wat basisinformatie over de locatie en de aard van je eigendom. Vinden onze experts je grond commercieel interessant? Dan mag je van onze makelaar een telefoontje verwachten. We komen graag ter plekke om een mogelijke koop te bespreken. Van zodra wij de nodige vergunningen op zak hebben, details van de notaris, gaat het project van start.

 

Onze grondcriteria:

  • oppervlakte: vanaf 2.500 m²
  • regio: Vlaanderen, Brussel Hoofdstedelijk Gewest, Luxemburg en Nederland
  • ligging: vlakbij of in stads- en dorpscentra
  • type: bouwgrond, terrein, leegstaand gebouw, stopzetting bedrijf

Heb je een eigendom dat voldoet aan onze voorwaarden?

 

Neem contact op

 

Contacteer ons

Meer informatie over aankoop en verkoop van gronden?

Vraag meer informatie bij ons team van experts

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag meer informatie

 

Over Antonissen Development Group

Antonissen ontwerpt, ontwikkelt en realiseert al ruim negen jaar projecten in Vlaanderen en Brussel waarbij we steeds schoonheid met functionaliteit combineren. Zo creëren we vastgoed met een meerwaarde.