Huurgarantie Residentie Evergreen: 3 jaar lang een gegarandeerd huurinkomen

Investeert je in een of meerdere appartementen in residentie Evergreen? Dan profiteer je van onze huurgarantie. Die garandeer je in combinatie met jouw financiële hefboom een minimaal netto huurrendement van 5 procent op je eigen geïnvesteerd kapitaal gedurende de eerste drie jaar. Dankzij onze sterke verhuurservice ligt zorgeloos verhuren voor ieder binnen handbereik.

Antonissen: de betrouwbare verhuurpartner

Er komt nogal wat kijken bij het beheer van een huurappartement: een geschikte huurder vinden, huurgelden innen, achterstallige betalingen opvolgen, het pand onderhouden, …
Om investeerders te ontlasten van dat takenpakket riepen we de Antonissen verhuurservice in het leven. Wij gaan in jouw plaats op zoek naar een geschikte huurder én treden op als contactpersoon. Bij eventuele geschillen of problemen zorgen wij voor een oplossing. En jij? Je slaapt op beide oren. Voor de volgende zaken kun je een beroep doen op onze verhuurservice:

  • screenen van de huurder
  • toezien op betaling huurwaarborg
  • maken van een plaatsbeschrijving bij vertrek of nieuwe huurder
  • opvolgen van de huurbetalingen
  • uitsturen herinneringen bij niet-betaling en/of aanstellen advocaat
  • afrekenen huurwaarborg bij vertrek huurder
  • zoeken nieuwe huurder bij einde contract
  • kleine klusjes en extra services voor jouw huurder
 

3 jaar lang een gegarandeerd netto huurrendement van 5 procent

Onze verhuurservice omvat ook een huurgarantie voor residentie Evergreen. Die garandeert je een minimaal netto huurrendement van 5 procent, in combinatie met een lening door hefboomeffect op eigen kapitaal, gedurende de eerste drie jaar – ook al staat jouw appartement leeg! De precieze voorwaarden worden helder geformuleerd en in een waterdicht contract opgenomen zodat discussies achteraf uitgesloten zijn. Zo geniet je zonder zorgen van een toprendement.

Contacteer ons

Klaar voor een beleggingsinvestering met gegarandeerde netto huurinkomsten?

Vraag meer informatie over onze huurgarantie

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag meer informatie

Over Antonissen Development Group

Antonissen ontwerpt, ontwikkelt en realiseert al ruim negen jaar projecten in Vlaanderen en Brussel waarbij we steeds schoonheid met functionaliteit combineren. Zo creëren we vastgoed met een meerwaarde.